circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Concerts a l'Espai Barraques. K.O. Makabra + Impuls + The Cabrians + Insershow + DJ Kuru

www.tarragona.cat

22.45 h, Inici dels concerts de Barraques amb K.O. Makabra. K.O. Makabra és un grup format l'any 2012 a Reus per tres noies apassionades de la música i amb molta ràbia i actitud a les entranyes. Amb una formació simple de guitarra, baix i bateria, les tres components criden per alçar la veu a través d'un punkcore accelerat, amb un toc escabrós i fosc.
0.30 h, Segueixen els concerts de Barraques amb Impuls (foto). Impuls és un grup musical tarragoní format per cinc amics, la majoria components d'altres bandes locals. Actualment presenten el seu primer LP, Mar Negre, que ens pot recordar el so de bandes com Comeback Kid o Kvelertak.
1.45 h, Nou concert de Barraques amb The Cabrians. The Cabrians és un grup de ska de Mataró format el 2001 però només conegut des del 2003, quan van crear el seu propi estil de música, definit com a "porno ska mafiós". Avui seran a la nostra festa major per mostrar-nos el bo i millor de la seva música.
3 h, Avancen els concerts de la nit de Barraques amb Insershow. La idea original era tenir una banda que toqués el que la gent vol sentir quan està de festa. Insershow és un grup per a festes, celebracions, aniversaris o actes en centres socials alternatius de Catalunya.
4.30 h,Tanca la segona nit de Barraques tot un clàssic: DJ Kuru. Un ineludible de les nits de Barraques. Els sons més reivindicatius, que et faran ballar fins al final.

Organitzat per:
Col·lectiu Barraques

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance