circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Visites guiades a la Séquia Major

www.lapinedaplatja.info/sequia-major.php

La Séquia Major és un espai natural protegit pel Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) de la Generalitat de Catalunya, des de l’any 1992. Aquesta zona humida litoral de 17’3 hectàrees situada a la Pineda Platja (Vila-seca) forma l’aiguamoll de major interès entre el Delta de Llobregat i el Delta de l’Ebre.

L’accés a la Séquia Major està regulat i guiat durant els mesos en els que les aus no nidifiquen, d’agost a febrer. L’espai destaca per la biodiversitat i la presència de moltes espècies. Allà hi trobaràs comunitats vegetals de canyissar, prats humits i jonqueres; i també animals singulars, com el fartet (Aphanius iberus) o la tortuga d’aigua europea (Emys orbicularis), espècies que no podràs veure en gaires altres indrets del territori català perquè estan en perill d’extinció.

Les visites a la Séquia Major són gratuïtes i aptes per a totes les edats. En elles s’expliquen la història de l’indret i els seus valors naturals, s’interpreten les rastres d’activitat animal a través de les petjades, les plomes, els nius i les restes de menjar, i s’observen ocells amb prismàtics i espècies protegides de l’espai.

Cal reservar amb antelació al tel. 977 39 03 62 del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca. Per als grups escolars hi ha un programa d’educació ambiental específic.

Tots els dissabtes i diumenges dels mesos d’agost i setembre, de 18.00 a 20.30 h
  • Plaça Canço Catalana, La Pineda

    Vila-seca

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance