circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Una altra nit, de Pau Ferran i Bàrbara Roig

www.tarragona.cat

Quan intentem explicar què és Una altra Nit, només ens surt dir que és una peça de Lu nostru. Una peça d'amor a lu nostru.

I que és lu nostru?
Lu nostru és tot allò que compartim. D'on venim i d'on no podem escapar. El que ens fa reconeixibles els uns amb els altres, el que ens pertany; el que ens defineix.

El paisatge, l'accent, la petroquímica, la Renfe, i sobretot els records; les anècdotes; el que hem viscut junts, l'espai temporal que compartim. Les anècdotes de sobretaula.

Una mateixa anècdota té moltes versions, cadascú té la seva i ja no n'hi ha cap que sigui veritat o mentida, segur que us ha passat mil vegades, que una mateixa anècdota la recordeu d'una manera molt diferent que les mateixes persones que la van viure, potser fins i tot de manera excloent.

Perquè ja quasi res és veritat o mentida, o quasi tot és veritat o mentida al mateix temps. Perquè només podem recordar la ficció; la nostra ficció, lu nostru.

Si l'Anna, la Bàrbara i jo no haguéssim nascut aquí, les nostres anècdotes, lu nostru, seria un altre nostru, seria Una altra Nit. No la que va escriure Pinter el 1969; la nostra.


Autoria: Pau Ferran i Bàrbara Roig Idea i direcció: Pau Ferran Interpretació: Bàrbara Roig i Pau Ferran Vídeo i imatge gràfica: Anna Turellols Vestuari: Bàrbara Roig Text Primer Monòleg: Berta Giraut Amb el suport de: Centre Cívic Can Clariana. Agraïments: Anna Pilar Grifoll, Lluís Roig, Joaquim Mallafré, Albert Galcerà, Albert Pagès, Sílvia Casals, Joan Ferran, Maria del Carme Roig, Marina Ruberte, Kiko Roig, Marta Mestre, Clara Madueño, Carme Merlo, Antoni Veciana, Albert Pascual, Israel Solà, Orfeò Reusenc, La Gata Borda


Venda d'entrades:
En línia a entradium.com

Organitzat per:
Sala Trono
  • Sala Trono-Armanyà

    Carrer Armanyà

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance