circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Tendresa, d'Alfredo Sanzol

www.tarragona.cat

Text i direcció: Alfredo Sanzol
Traducció: Joan Lluís Bozzo
Amb: Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana
110 minuts sense entreacte

Dagoll Dagom i T de Teatre porten a l'escena catalana aquesta obra guanyadora del Premi Max 2019 com a millor espectacle teatral en la seva versió del Teatro de la Abadía.

La tendresa narra la història d'una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l'Armada Invencible obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d'haver envaït Anglaterra. La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat; així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l'Armada passa a prop d'una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen.

El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s'hi van amagar per no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d'home per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

«Els personatges de La tendresa expressen les seves emocions de manera descarnada i són extrems en les seves passions. Per a ells, la vida no es pot desaprofitar. He fet un petit joc que espero que us diverteixi: en els diàlegs de La tendresa, hi trobareu els títols de les catorze comèdies de Shakespeare». Alfredo Sanzol.

Venda d'entrades:
A partir del 3 d'octubre a les taquilles del teatre Tarragona o en línia a tarracoticket.cat

Organitzat per:
Ajuntament de Tarragona

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance