circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Suspès. Troia, una veritable odissea

www.tarragona.cat

Suspès. Troia, una veritable odissea
Cor de Teatre
Guió i direcció musical: David Costa
Direcció escènica i coreografia: Joan Maria Segura
Arranjaments musicals: Pere-Mateu Xiberta

Un espectacle polifonicoteatral a partir dels relats de La Ilíada i L'Odissea, en què l'espectador viatjarà per alguns dels episodis més representatius i emocionants d'aquests dos poemes èpics de la cultura europea. Un recorregut a cappella a través de grans cors de la història de la música, amb peces de compositors com Purcell, Bach, Händel, Mozart, Verdi o Wagner.

Reviure el món de l'Olimp i els seus déus, el rapte d'Helena o assistir en directe a la guerra de Troia; acompanyar Ulisses per perilloses aventures de tornada a Ítaca, on l'espera Penèlope, mentre els seus pretendents provaran d'arrabassar-li l'esposa i el reialme. Aquests són només alguns dels moments que es viuen en aquesta obra per a tots els públics, on a cada acció escènica li correspon una frase musical; tot plegat acaba creant una fusió inseparable, potent, expressiva i molt plàstica.

Cor de Teatre treballa des de fa gairebé vint anys, i no és pròpiament un grup vocal ni tampoc una companyia teatral, sinó les dues coses alhora. Un grup de cant coral format per una vintena de cantants que trenca esquemes i que incorpora moviment, acció i recursos propis de l'àmbit teatral, sempre rescatant el sentit de l'humor de les situacions.

Durant aquests últims anys, s'ha consolidat com a companyia estable i ha obert un nou camí en la interpretació del repertori polifònic. Per aquest motiu, ha estat nominada i premiada en diverses ocasions (Premis Max, Premi Butaca o Unnim de teatre, entre d'altres), i ha fet gires internacionals amb els seus espectacles.

Venda d'entrades:
A partir del 3 d'octubre a les taquilles del teatre Tarragona o en línia a tarracoticket.cat

Organitzat per:
Ajuntament de Tarragona

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance