circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Suspès. Viejo amigo Cicerón, d'Ernesto Caballero

www.tarragona.cat

Suspès. 
Direcció: Mario Gas 
Amb: Josep Maria Pou, Bernat Quintana i Miranda Gas
Una coproducció de Festival de Teatro Clásico de Mérida i Teatre Romea
Torna a Tarragona Josep M. Pou després de la seva magnífica interpretació del capità Ahab a Moby Dick. Aquesta vegada es posa en la pell de Ciceró, amb una revisió molt personal d'uns dels personatges de l'antiguitat romana de qui més es coneix la seva vida gràcies a la seva obra filosòfica que ha sobreviscut en el temps i a la biografia que va escriure Plutarc. Ciceró és considerat un dels autors més importants de la literatura llatina clàssica i un dels que més esplendor ha donat a la llengua llatina.
Viejo amigo Cicerón és una obra centrada en la figura del cèlebre orador romà, protagonista destacat de les intenses lluites i violentes transformacions esdevingudes al primer segle anterior a la nostra era. Ciceró personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seves conviccions polítiques, encara en les més adverses circumstàncies.
Ciceró se'ns presenta com un polític excepcional en un món de mesquines ambicions personals, deslleialtats i petits tripijocs tan pròpies de la vida pública des de llavors. Polític, jurista, orador, filòsof i divulgador podria encarnar la cèlebre màxima de Terenci perquè res de  l'humà li resultava aliè.
Afortunadament, bona part del seu llegat ha arribat fins als nostres dies. Això ha propiciat la incorporació de cites pràcticament textuals en aquesta creació. Amb tot, com és obvi, es tracta d'una obra de ficció; i si bé els esdeveniments narrats responen gairebé escrupolosament a la realitat històrica, es crea un univers paral·lel arran dels fets històrics.

Venda d'entrades:
A partir del 3 d'octubre a les taquilles del teatre Tarragona o en línia a tarracoticket.cat

Organitzat per:
Ajuntament de Tarragona

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance