circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tinc un paper amb el Marc Parrot i l'Eva Amirsén

www.tarragona.cat

Un grup d’amics prepara una obra de teatre. Pas a pas, veurem que no només es necessiten actors i actrius per preparar la representació. Hi ha molts altres papers per a interpretar i cada un haurà de trobar el seu. Serà el d’il•luminadora o el de directora? El de productor o el d’estilista?
En aquesta obra, cadascú hi té un paper.
 
En Marc Parrotés un músic i compositor barceloní amb una llarga carrera artística. En aquest temps ha sabut combinar amb destresa diferents facetes de l’àmbit musical. La seva experiència també s’estén a altres disciplines com el teatre musical, la publicitat o l’audiovisual. En destaca la col•laboració amb el Club Super 3 de Televisió de Catalunya des del 2007 i que li ha valgut el reconeixement de crítica i públic, a més de dos discs d’or i tres de platí. L’Eva Armisénés una artista saragossana. Va llicenciar-se en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va completar la seva formació a la Rietveld Akademie d’Amsterdam. La seva obra se centra en capturar la quotidianitat de la vida diària com a quelcom extraordinari; proposa una mirada vital i optimista que ens transporta a un món ple d’emocions. Les tècniques que més utilitza són la pintura i el gravat.

El poder de comunicació del seu treball i la seva originalitat l’ha portat a col•laborar en una àmplia varietat de projectes com instal•lacions públiques, publicitat, televisió i projectes editorials.

Organitzat per:
Teatret del Serrallo

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance