circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Circ Raluy Legacy

El nou Show combina els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb algunes de les disciplines més innovadores del circ mundial.

Els artistes de la família com el Gran Luis Raluy, les seves filles i néts, actuen al costat de grans i premiades figures internacionals.
Coincidint amb la presentació del nou espectacle, El Circ Raluy Legacy estrena la seva nova carpa, tot un homenatge als anys daurats del circ.
#THEMAGICFORMULA és el nom de la producció que el circ presenta a Tarragona i que aquesta temporada ve amb noves i fascinants actuacions.

El proper 3 d'octubre arriba, per primera vegada aTarragona, el Circ Raluy Legacyamb el seu espectacle: #THEMAGICFORMULA. Un impressionant Show que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, mantenint l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

El nom de l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.
A #THEMAGICFORMULA ens trobem amb un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens.

La nova fórmula compta amb ingredients d'excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el duo perfecte amb l’emblemàtic Pietro Vicentini, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l’espectacular trio d’Ucraina Higher Fligta les barres fixes, el famós trio Lipsticko la reconeguda Troupe Sol Habana, entre d’altres. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

Algunes d’aquestes actuacions porten tota una temporada rodant per Catalunya amb molt d’èxit, però hi ha dos incorporacions d’excepció: el multifacètic i premiat artista Pietro Vicentini que, juntament amb Bigotis, formen un duo còmic difícil de superar, i el trio Higher Flight, que ens farà gaudir i alhora patir, amb una de les disciplines més difícils del circ: les barres fixes.

El Circ Raluy Legacy,estrena la seva nova carpa. Amb aquest nou disseny, vol retre homenatge als anys daurats del circ, la pròpia essència i punt de partida del Circ Raluy Legacy. Una sèrie d'il·lustracions d'època, ens transporten als anys en què el circ era un autèntic espectacle social i competia amb l'òpera i el teatre.

Durant l'última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

La venda d'entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de 11:00 a 13:00 i a partir de les 15:00, de dimecres a diumenge.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance