circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Jocs de rol. Una apocalipsi zombi per Tots Sants

www.tarragona.cat

El Club Diògenes de Tarragona torna a obrir les seves portes a tothom en una nova jornada de Tarracolúdica i convida tothom a provar diferents jocs de taula i de rol amb el terror com a protagonista.
Així, a les set de la tarda, es pot jugar a Zombicide (editorial Edge), en què els jugadors han de sobreviure a una apocalipsi zombi, però amb traïdors entre el grup (Dead of winter, editorial Edge). O potser ve més de gust investigar algun horrible crim comès amb crueltat inhumana (Mysterium, editorial Asmodee); aconseguir fugir de les criatures lovercraftianes que habiten a Mansions de la Bogeria (editorial Fantasy Flight Games) o reviure les acusacions de bruixeria de Salem el 1692 (editorial Asmodee).
La canalla també pot experimentar amb terror divertit, sent un heroi que combat monstres al joc del Dungeon Fighter (editorial Edge) o ensenyant l'inexpert Fantasma Blitz (editorial Devir) com fer desaparèixer objectes gràcies a la rapidesa visual.
Ja de nit, de 22,30 a la 01 h, el Club Diógenes us ofereix un bateig de rol amb un clàssic del terror, l'última versió de "La crida de Cthulhu".
Basat en l'obra de H.P. Lovercraft, el propietari d'una casa on passen fets horribles i misteriosos, contracta un grup d'investigadors per aclarir què passa. Els jugadors s'endinsaran en una trama de conspiracions en un món farcit de monstres, sectaris dements i molts perills. I tot això, en dues hores i mitja i sense cap experiència prèvia.

Totes aquestes activitats són gratuïtes, però en el cas del rol, les places són limitades i cal fer reserva prèvia a clubdiogenestarragona@gmail.com.


Venda d'entrades:
Reserva prèvia a clubdiogenestarragona@gmail.com.

Organitzat per:
Club Diògenes Tarragona
  • Club Diògenes Tarragona. Club de rol i Jocs de Taula

    Plaça de Sant Fructuós, 1, baixos

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance