circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'artista plàstic Felipe Taborda presenta 'Innovación'

www.tarragona.cat

El dissenyador gràfic Felipe Taborda, a través de la seva ponència 'Innovación', explicarà com una o diverses persones poden canviar el món.

L'Associació d'Il·lustradores de Tarragona ofereix un cop més l'oportunitat de conèixer de primera mà l'experiència de professionals del sector com en Taborda. El brasiler presenta una dilatada trajectòria en el món de les arts plàstiques i és l'únic dissenyador llatinoamericà seleccionat pel llibre Graphic Design for the 21st Century. 100 of the World's Best Graphic Designers, publicat l'any 2003 per l'editorial Taschen.
Sobre Felipe Taborda
Dissenyador gràfic, autor i comissari de Rio de Janeiro (Brasil). Format a PUC / RJ, va estudiar cinema i fotografia a la London International Film School, arts de la comunicació al New York Institute of Technology i disseny gràfic a la School of Visual Arts. Des de 1990 té el seu propi estudi i treballa principalment en àrees culturals, editorials i fonogràfiques. El 2008 va publicar el seu llibre Latin American Graphic Design amb l'editorial Taschen. El 2014, la universitat St John's de Nova York va organitzar l'exposició Another Point of View, una extensa retrospectiva dels seus 30 anys de treball gràfic. L'octubre 2018 es duen a terme dues mostres retrospectives alhora: Todo al Revés. La Obra Gráfica de Felipe Taborda, amb motiu de «Madrid Gráfica»; i Cara a Tapa. La Música Visual de Felipe Taborda, com una de les exposicions oficials de la «Bienal Internacional del Cartel de México».
Més informació a: www.felipetaborda.com.br / Instagram:@ftaborda.design
[Cartell de la xerrada realitzat per la il·lustradora i membre de l'AIT Alícia Caboblanco]



Organitzat per:
Associació d'Il·lustradores de Tarragona

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance