circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Fira del Pessebre d'Olot

Foto: pessebristes-garrotxa.cat

Nadal a Olot va estretament lligat als pessebres i, més concretament, a la Mostra de Pessebres. Aquest any la Mostra proposa un recorregut per quatre seus i sis espais, que ompliran la ciutat de pessebres amb una voluntat clara: destacar el prestigi que ha tingut el pessebrisme en el passat i que encara té avui en dia a la capital de la Garrotxa.

La Fira del Pessebre començarà el dijous 6 de desembre fins el diumenge 9. Aquest any a la plaça del Carme hi haurà l’espai d’activitats familiars. Una de les activitats amb col·laboració de l'Escola Municipal d'Expressió serà un pessebre comunitari on totes les nenes i els nens que vulguin, poden aportar la seva figureta. També podran crear el paisatge d'aquest pessebre amb elements naturals que trobaran a l'espai. Aquest pessebre passarà a formar part de la Mostra de Pessebre d'Olot a partir del dia 10 de desembre i es situarà al carrer dels Sastres, 7; on es podrà gaudir fins el dia 6 de gener. També podran gaudir de contes, un taller de galetes saludables i un altre d’estampació.

La Fira del Pessebre tindrà 72 parades. Del carrer Major a la plaça del Carme s’hi trobarà el Mercat d’Artesania; davant de Sant Esteve l’espai dedicat als Pessebres, a la plaça Major productes de km0 (un espai que al llarg dels anys s’ha anat consolidant on es podran trobar 19 artesans i comerços de la comarca, que oferiran els millors productes per regalar aquest Nadal). L’oferta firal es completa amb el Mercat de Nadal ubicat a la plaça de la Pia Almoina i als carrers adjacents.

El divendres 14 de desembre s’inaugurarà la pista de gel, que estarà en marxa fins el 7 de gener. Cal destacar també la Mostra de Pessebres de l’1 de desembre al 6 de gener, la Gran cagada del Tió el 23 de desembre, i el Campament Reial Del 2 al 4 de gener, també amb tallers per a tota la mainada.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance