circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Encesa de l'arbre de llum

Espectacle inaugural de la campanya de Nadal. 
La plaça del Mercadal acollirà aquest divendres 29 de novembre, a partir de les 18:30 h, l’espectacle inaugural de la campanya de Nadal. L’espectacle té com a fil conductor un àpat típic de nadal i com a protagonistes l’amfitrió i els seus convidats, una sèrie de personatges esbojarrats que comparteixen una estona junts amb les seves diferències i complicitat s, nerviosos i il·lusionats per l’inici de les festes nadalenques. L’espectacle anirà a càrrec de la de la companyia Cíclicus, sota la direcció de Leandro Mendoza, responsable de l’organització del festival de circ Trapezi.

Seguidament, a les 19:00 h, es durà a terme la tradicional encesa de l’arbre de Nadal, ubicat al centre de la plaça, així com la il·luminació nadalenca dels carrers de la ciutat.

D’altra banda, amb l’inici de la campanya de Nadal també es posarà en marxa l’àrea lúdica de la plaça de la Llibertat, amb la pista de gel, les atraccions infantils i l’osset de llum.

La pista de gel estarà oberta del 29 de novembre al 12 de gener 2020 en el següent horari:

- Del 29 de novembre al 20 de desembre, de dilluns a divendres de 17 a 21 h i dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14:30 h i de 17 a 21 h

- Del 21 de desembre al 7 de gener, tots els dies d’11 a 14:30 h i de 16 a 21 h. Els dies 24 i 31 de desembre la pista tancarà a les 20 h i el dia 5 de gener a les 18:30 h.

- Del 8 al 12 de gener, de dilluns a divendres de 17 a 21 h i dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14:30 h i de 17 a 21 h

Les atraccions infantils estaran obertes al públic els mateixos dies i en el mateix horari que la pista de gel.

A la zona lúdica de la plaça de la Llibertat, també es podrà veure una de les novetats de la campanya de Nadal d’enguany, un osset de llum de 4 metres de d’alçada, que permet la interactivitat amb el públic.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance