circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'amor etern

www.tarragona.cat

L'amor durador sembla una qüestió fonamental de la societat moderna, que concerneix la seva pròpia estructura bàsica. Malgrat això, les estadístiques de ruptures de parella a occident suggereixen un fracàs massiu dels projectes d'amor durador. És possible que fer que l'amor duri? Es pot aconseguir una relació sentimental feliç de llarg termini?

Aquesta conferència aborda aquesta qüestió des del punt de vista de la ciència. El funcionament d'un projecte d'amor a llarg termini té els seus propis mecanismes psicològics, i es pot entendre com un problema d'enginyeria sentimental. S'hi explicaran els elements bàsics d'aquesta teoria i les seves implicacions pràctiques i, en particular, com la ciència suggereix una fórmula per a l'èxit de l'amor durador.

José Manuel Rey és doctor en Matemàtiques amb premi extraordinari de doctorat, i professor de la Universitat Complutense de Madrid. Ha estat professor visitant en diverses institucions internacionals, entre les quals la Universitat de Harvard, on és investigador associat al Departament de Psicologia. La seva investigació és extensa i multidisciplinària: ha publicat treballs d'impacte en matemàtiques, ciències de la Terra, ecologia, economia i psicologia. La seva teoria matemàtica de les relacions de parella ha rebut atenció tant científica com de mitjans de comunicació internacionals. Ha rebut dos premis de divulgació científica concedits per la Universitat de Cambridge.


Venda d'entrades:
En línia proticketing.com

Organitzat per:
Caixaforum

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance