circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La vida con Williams

www.tarragona.cat

"La vida con Williams" es tracta d'un projecte audiovisual, de gènere documental social que ens farà canviar d'opinió i a conèixer de més a prop la síndrome de Williams.

L'Anna té 26 anys, viu a Tarragona i conviu des que va néixer amb la Síndrome de Williams-Beuren. Tracta la síndrome com si fos un amic, però es va trobar pedres durant el seu camí, res va ser fàcil però amb positivisme i lluita, ha aconseguit tot el que es va proposar.

La síndrome Williams-Beuren es produeix per una pèrdua de material genètic al cromosoma 7. Està caracteritzat per uns trets facials típics, discapacitat intel·lectual lleu o moderada, hipercalcèmia i el 75% presenten estrenyiments (estenosi) en alguns gots. Aquesta síndrome el pateix 1 de cada 7.500 nou nascuts.

Quan algú té una malaltia, és comú veure que sorgeixi la curiositat i els prejudicis alhora que neixen molts dubtes que no es resolen per por de preguntar. Es tracta com un tema tabú. Per això, volem apropar al públic i, sobretot, donar a conèixer la síndrome de Williams Beuren atès que hi ha molt desconeixement sobre ell.
"La vida con Williams" és l'única pel·lícula documental que s'ha fet al món sobre el dia a dia d'una persona amb aquesta síndrome.

Venda d'entrades:
En línia tarracoticket.cat

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance