circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Firacontes a la plaça Corsini

www.tarragona.cat

El Firacontes tindrà lloc durant dues jornades (7 i 8 de febrer) a la Plaça Corsini, on petits i grans tindrem l'oportunitat de tastar la producció literària dels autors i editors locals que publiquen contes.
Aquesta fira de contes transformarà la plaça en un espai de relació amb el conte com a protagonista. Hi haurà diferents casetes (vaixells) on es programaran activitats al voltant dels contes.

Horari d'activitats
  • 11 h. Taller. Enganxa't a la lectura. Juguem a recomanar llibres! Espai Vaixell Port i Biblioteca. Has acabat un llibre i no saps què llegir? Podràs fer el teu recomanador personalitzat i tindràs a la teva disposició membres dels clubs de lectura que t'aconsellaran noves lectures. Col·laboren els clubs de lectura infantils i juvenils de la Biblioteca Pública de Tarragona. Per a totes les edats. Accés lliure.
  • 11.30 h. Presentació de la col·lecció El Patufet. Espai Illa Corsini. Descobreix aquesta col·lecció amb els seus autors: Roger Roig i Hugo Prades. Accés lliure. Organitza: Editorial Cossetània.
  • 11.30 h. Taller 6-12 anys ?Els personatges dels contes s'han perdut, ajuda'ls!'. Espai Taller Illa Corsini. Un taller per a la imaginació i la creació dels contes. Accés lliure. Organitza: Editorial Cossetània.
  • 12.05 h. Contecletes. Espai Caravana.Les mamis més actives de la ciutat s'uneixen a l'aventura i ens proposen visitar La Caravana de les Tecletes, un espai ple de contes per a llegir i compartir en família. Accés lliure.
  • 12.05 h. Voleu conèixer l'autor de L'Atles històric il·lustrat del Port de Tarragona en Joan Carles Blanch. Espai Vaixell Port i Biblioteca. Endinsa't a l'aventura de conèixer un port amb més de dos mil anys d'història. Un viatge a través del temps, un recorregut que comença a l'època íbera en un petit port a la vora del mar, al segle Vac i acaba amb el gran port de mercaderies del segle XXI. L'autor ens explicarà la seva obra i passarà una estona amb els més petits. Accés lliure.
  • 12.15 h. Contacontes English Tarragona. Calçot the Cathedral Cat. Espai Illa Corsini. Conte il·lustrat en anglès amb un gat de protagonista i un misteri a la Part Alta de Tarragona. Pat Mullarkey, l'autora, és de Portland (EUA) i treballa com a professora d'anglès a English Tarragona.
  • 13 h. Presentació de Clubs de lectura d'àlbums il·lustrats per a adults amb Imma Pujol i Conxita Gil. Espai Vaixell Port i Biblioteca.
  • 13 h. Presentació del nou conte publicat pel Centre d'Informació Europe Direct a Tarragona. Espai Illa Corsini.
  • 17 h. Taller per a adults. L'Àlbum exquisit. Creem un àlbum il·lustrat col·lectiu on tot és possible. Inscripcions a taquilla.coop. Organitza: Associació d'il·lustradors/es de Tarragona. Espai Mercat.
  • 18.30 h. Bon dia. Una cançó contada d'Els Pets. Editorial NANIT. Espai Illa Corsini. Un conte basat en la cançó homònima d'Els Pets, que explica el despertar d'un poble i us convida a viure l'aventura d'un "Bon dia!"
  • 17.30 h. Gimcana màgica: Un cistell pel de contes amb les narradores de les Entretres i la Silvia Palazón. Benvinguda a l'espai Illa Corsini, la gimcana tindrà lloc a l'interior del mercat. Normalment al mercat hi anem amb un cistell o bossa buida per a omplir-lo de menjar, avui però l'omplirem d'uns aliments moooolt especials per a la ment i el cor. Participeu en una gimcana per tot el Mercat Central cercant la paraula màgica perduda a diferents parades. Durant l'aventura es trobaran unes paradistes contacontes que ajudaran als participants a aconseguir el repte. Les famílies hauran de buscar la paraula màgica a diferents parades: la del pa, la del peix, a la xarcuteria i a la parada de les verdures. Places limitades. Inscripcions 3? per família a taquilla.coop i el mateix dia al Vaixell d'Espimsa.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance