circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

#SOC AUTOR: Com avançar cap a la professionalització?

www.tarragona.cat

CAPSA i TERTÚLIA FORMATIVA amb #SOC AUTOR
Arriba una nova sessió formativa d'alt nivell per a autors emergents a la Capsa de Música, gràcies a les sinergies entre l'aMt, la Fundació SGAE, La Tornada i les Cases de la Música.
A les Jornades SOC AUTOR es vol posar en primera línia la feina de l'AUTOR i fer formació i  assessorament per a tothom qui fa aquesta tasca de creació, amb experiències directes d'autors de primeríssim nivell. Darrere cada cançó que escoltes hi ha un autor. A la ràdio, en un disc, en una pel·lícula o en un concert, gaudim de la música del nostre grup o artista preferit. Són les cançons i la música de la nostra vida. T'has parat mai a pensar qui hi ha al darrere d'aquesta composició? A vegades és un o diversos components de la banda. Altres vegades és una altra persona que es dedica només a compondre perquè altres ho interpretin. És l'autor. És el creador que fa una feina indispensable. És el primer pas de la cadena musical i no sempre té la visibilitat que mereixen.
Arribar a viure de la música és la meta de bona part dels músics i autors, però aconseguir-ho està a l'abast de molt pocs. El camí cap a la professionalització és dur i difícil, però no impossible. Per això des del Soc Autor, un projecte impulsat per la Fundació SGAE, La Tornada i les Cases de la Música, volem dedicar una sessió a parlar-ne. Ho farem amb músics que han aconseguit resseguir amb èxit aquest camí i altres
professionals del sector que ens explicaran la seva experiència amb l'objectiu de servir de guia i mirall a aquells artistes que també vulguin fer aquest pas.

Venda d'entrades:
Inscriu-t'hi a través d'aquest formulari

Organitzat per:
aMt, la Fundació SGAE, La Tornada i les Cases de la Música
  • Capsa de Música

    Antiga Tabacalera, Av. Vidal i Barraquer

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance