circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

(Suspès) Festival Ja Veus 2020 - Ual·la

(Suspès). Actuació preventiva per controlar el coronavirus Covid-19 (SARS-CoV2)

Des de sempre, joglars, poetes, contacontes, pregoners, cantautors i molt altres, han transmès la història, el pensament, les emocions i esdeveniments a viva veu. Avui, encara alcem aquesta veu per transmetre coneixement i emocionar-nos, per retrobar-nos al voltant d'un foc o d'un escenari per aprendre i compartir-ho amb els altres" #laveuenstransforma #javeus2020

El Festival Ja Veus arriba al seu quart any de vida amb activitats per a tots els públics i amb l’objectiu de sorprendre. En total, ofereix 7 concerts i 7 activitats culturals que s’allargaran fins al 4 d’abril, en diferents espais de Tarragona. 

UAL·LA- presenta 'Play'

Ual·la! és una expressió d’alegria, de sorpresa o de curiositat, fins i tot d’indignació i amb aquesta declaració es presenten Alba Rubio i Modesto Lai. El seu nou espectacle PLAY! és una invitació al joc permanent, a posar en relació elements dispars sense un sentit concret per explorar possibilitats creatives sense límits i abraçar formes diverses i belles de la realitat que ens envolta cada dia.

Tot i que els personatges se’ns presenten en un context molt quotidià, les seves accions es veuran totalment travessades per l’absurd i es desenvoluparan seguint patrons poc comuns a un comportament humà reconeixible, dins d’un llenguatge més proper al videoclip. Play! és també un concert de “tablemusic”, terme usat pel grup per a descriure el gènere tan particular de les cançons que formen l’espectacle.

Les peces són fruit d’una intensa investigació en gèneres musicals diversos. Les polifonies vocals són les grans protagonistes d’aquestes cançons, que ve acompanyades de ritmes percutius en una taula i amb elements diversos, com ara una bossa de plàstic, pilotes o un llapis.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance