circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

LA BOLA DE DRAC

www.tarragona.cat

Ds.; 26 de setembre (22 h) / gratuït / A trevés de TarragonaJove Streaming / +12 anys
Mònica Padrós Soler, actriu de doblatge catalana, és coneguda especialment per ser la veu del primer Son Goku durant gairebé tot Bola de Drac i també a Bola de Drac GT. Amb ella, ens retrobarem en la nostàlgia d'una veu que a generacions passades encara avui ens emociona i reporta a interioritzar la nostra infància i imaginació. L'acompanyarà en aquesta obertura de la nit, Marc Zanni, director i actor de doblatge en català i castellà. És conegut per posar veu a molts personatges d'anime, la majoria d'ells amb papers principals, com Son Goku a partir del canvi de veu del personatge a Bola de Drac Z.


BOLA DE DRAC, episodi 0 "La llegenda del Drac Sheron" (1986)

Projecció el primer capítol de la sèrie que va marcar tota una generació. Els inicis del manga i anime en emissió per primera vegada a Televisió de Catalunya ara fa 30 anys. A continuació, es podrà veure el film anime La llegenda del Drac Sheron, de Daisuke Nishio (1986), també coneguda com La maledicció dels robins de sang és la primera pel·lícula de Bola de Drac. Es va emetre entre els episodis 43 i 44. Inicialment, el seu títol era simplement Bola de Drac, però a l'estrenar-se en vídeo, se li va canviar el nom. La pel·lícula recrea la saga de la recerca de les 7 boles de drac amb grans variacions a la història, de les quals una de les més notables és que l'antagonista principal és el Rei Gurmet i no en Pilaf, com a la història original. Pel desè aniversari de Bola de Drac la història es va reescriure de nou a la pel·lícula El camí per ser el més fort.
+info a tarragonajove

Organitzat per:
Servei Municipal de Joventut

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance