circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Inici de la campanya 'Pugem Tarragona'

www.tarragona.cat

La campanya de dinamització del petit comerç del centre de la ciutat ?Pugem Tarragona' donarà el seu tret inicial aquest dissabte, 13 de juny, amb activitats, sortejos, promocions i altres sorpreses. A les 19.30 h, a la plaça Corsini, tindrà lloc l'actuació en versió acústica de l'artista local Jay Lemon, autor de la cançó promocional del ?Pugem Tarragona'. L'actuació, com la resta d'accions programades, es realitzarà seguint la normativa vigent en matèria de seguretat sanitària i distància física entre persones.
Durant tot el dia, a l'interior del Mercat Central (de 11 a les 14 h i de 18 a 21 h) s'instal·larà el Pixelmaton un plató fotogràfic que de la mà de Pixel Moreno fotografiarà la millor cara de tots els tarragonins i tarragonines amb una finalitat benèfica. Cada fotografia tindrà un preu de 5 euros. Tots els diners es destinaran a la campanya de la Creu Roja ?Aliments amb cor', que té com a objectiu recaptar fons per comprar i distribuir aliments entre els sectors més vulnerables. Per la seva banda, un grup de patinadors de les comparses de Carnaval Disc45 i Colours Fantasy, així com dos speakers, recorreran durant tot el dia la Rambla Nova, oferint informació sobre els sortejos i promocions de la campanya ?Pugem Tarragona'.
Les accions de dinamització al carrer es complementaran amb sortejos i concursos a través de les xarxes socials, així com accions promocionals als comerços adscrits a la iniciativa. Per facilitar l'aparcament, l'empresa pública de Mercats va posar en marxa el passat mes de febrer una política de preus populars els caps de setmana a l'aparcament de la plaça Corsini, amb una tarifa de 0'50 euros l'hora, des del divendres a les 20 h fins dilluns a les 8 h.

Organitzat per:
Conselleria de Comerç

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance