circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Stay Homas en concert

www.tarragona.cat

Stay Homas són el Klaus, el Guillem i el Rai, tres músics professionals que comparteixen el mateix pis a Barcelona.
Aquests tres músics van decidir mudar-se junts dos mesos abans de la irrupció de la COVID-19. En un vermut a la terrassa durant els primers dies de confinament, van començar a tocar per animar-se, i sense buscar-ho es varen adonar que el que havien creat podria ser una cançó. Aquest és l'inici de les Confination Songs; les cançons del confinament, que plasmen les experiències que aquests tres nois han viscut durant la crisi del Coronavirus. És així com els Stay Homas van començar a compondre cançons i a compartir-les a les xarxes socials, aconseguint un impacte a nivell mundial inimaginable. En tres mesos, Stay Homas han aconseguit més de 400K followers a Instagram i 80k subscriptors a YouTube. Sens dubte, la seva terrassa de Barcelona ha esdevingut la terrassa més famosa de tot el món.
Les melodies de Stay Homas han viatjat per tot el globus i s'han guanyat el cor de desenes de milers de persones d'Àsia, Amèrica, Europa, Oceania i Àfrica. Rubén Blades, Michael Bublé, Manu Chao o Pablo Alborán són alguns dels artistes que han compartit en les seves xarxes alguns dels vídeos de Stay Homas. De fet, Bublé va gravar una cover de 'Gotta Be Patient', juntament amb Sofia Reyes i Barenaked Ladies per recaptar fons per a la lluita contra el Coronavirus.
Les Confination Songs són més de 20 cançons compostes per Stay Homas sobre les vivències durant el confinament i interpretades des de la seva terrassa amb una guitarra i una galleda com a bateria. Alguns dels artistes més remarcables del panorama musical català, espanyol i llatí han col·laborat amb ells des de la distància, com Pablo Alborán, Manu Chao, Sílvia Pérez Cruz o Judit Neddermann, entre d'altres.
L'1 de maig, Stay Homas varen treure el seu primer single, gravat a casa, 'Stay Homa', amb la discogràfica Sony Music. Aquest és el preludi del seu primer àlbum d'estudi, que sortirà a la venda la propera tardor. A més, el seu disc debut anirà acompanyat d'una gira, on els fans podran finalment conèixer la banda en viu. Stay Homas ja van anunciar el seu primer concert a la prestigiosa Sala Apolo de Barcelona, aconseguint un sold-out a menys de quinze minuts.

Venda d'entrades:
ticketplus.cat
  • Auditori Camp de Mart

    Av. Maria Cristina

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance