circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tarragona confinada. La ciutat amagada

Tarragona confinada. La ciutat amagada'.Homenatge, memòria i descobriment. Tinglado 1. Del 13 de setembre al 8 de novembre de 2020.

 “Tarragona confinada. La ciutat amagada". Homenatge, memòria i descobriment, és un itinerari fotogràfic per crear la memòria gràfica del confinament durant la pandèmia. Des del Port de Tarragona s’ha volgut retre homenatge a les persones que han prestat serveis essencials a la ciutadania amb l’objectiu d’onze fotógrafs i fotógrafes vinculats a Tarragona. La data d’inici de la mostra fotogràfica coincideix amb els sis mesos de la data del decret de confinament de Catalunya amb la voluntat de recollir una memòria gràfica del que ha estat el període de confinament per als tarragonins i tarragonines.

L’exposició compta amb l’assessorament i coordinació de Pep Escoda qui és, a més, un dels 11 fotógrafs que exposa al Tinglado 1, juntament amb Alba Rodríguez, Cristina Serra, Montse Riera, David Oliete, Fabián Acidres, Laia Solanellas, Adrià Borràs, Ángel Ullate, Rubén Perdomo i Gerard Boyer. La mostra es pot visitar fins al 8 de novembre.

Les 110 fotografies de la mostra fan una mirada panoràmica als efectes del confinament en les persones, famílies, professionals i empreses i, de manera especial, en aquells col·lectius que han estat a primera línia prestant serveis essencials. Tanmateix, és una mostra que vol fixar el record, documentar aquest període de les nostres vides per crear memòria històrica sobre el que ha significat el confinament de tota una ciutat durant gairebé dos mesos. Mirades crítiques, mirades introspectives, mirades properes... que han recorregut els carrers, les places i els espais públics mentre la ciutat romania amagada per a la majoria dels tarragonins i tarragonines.

L’horari expositiu e?s de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. Diumenges i festius d’11 a 14 hores i dilluns e?s tancat.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance