circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Jornades gastronòmiques 'Tàrraco a taula' (SUSPÈS)

Fins el proper 18 d'octubre, en paral·lel al festval Tàrraco Viva, set restaurants de Tarragona participen en les jornades gastronòmiques 'Tàrraco a Taula', la part culinària del certàmen, en la qual set restaurants oferiran menús i platets de cuina romana reinterpretada en clau actual.  

Els set restaurants participants són:
Ares Restaurant
Cócula
El Cortijo
El Llagut
La Xarxa
Lola Bistró
Merceria 34. 

Cinc dels participants (Ares Restaurant, Cócvla, El Llagut, La Xarxa i Merceria 34) oferiran un menú complet amb propostes gastronòmiques basades en el recull De ReCoquinaria, el llibre de receptes atribuït a Apici, el gastrònom romà més famós de l’Imperi, a un cost de 29 €, i que inclou aigua i pa romà. 

El Cortijo i el Lola Bistró, per la seva banda, serviran platets i racions entre 5 i 8 €. Enguany, l’edició compta amb la cervesa artesanal SUBURBIA, de la cervesera La Sitgetana, amb qui s’ha treballat una cervesa tipo pils amb ingredients del territori i que tindrà un cost de 3.50 €.

D’altra banda, els vins han estat seleccionats tenint en compte el territori i la mínima intervenció humana, respectant al màxim l’evolució natural del vi.

Les jornades 'Tàrraco a taula' estan basades en la investigació, amb filosofia slow food i adaptades a la situació actual.

El material editat per aquesta edició, diferent a causa de la situació sanitària, és un cartell amb un codi QR amb totes les propostes dels participants i uns cavallets per a les taules de cada restaurant amb un codi QR perquè els clients puguin descarregar les cartes

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance