circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Concert del Duo de guitarres Ribera Sàbat

La formació, integrada pels guitarristes Maria Ribera Gibal i Jordi Sàbat Cots, interpretarà músiques de compositors catalans de la primera meitat del segle XIX com Granados, Albèniz, De Falla, Cassadó i Mompou, entre d'altres. Els músics oferiran les obres des d’una perspectiva diferent, ja que cap de les peces és original per guitarra i han estat arranjades pel mateix duo.
 
Aquesta actuació forma part de les primeres Jornades de Guitarra Catalunya 2020, dedicades a la històrica relació d’aquest instrument amb el territori català i els seus músics. L’Ajuntament de Cambrils, a través de la regidoria de Cultura, participa en aquestes jornades i les ha integrat dins de la seva pròpia programació a la Cripta de l’Ermita.
 
Les Jornades de Guitarra, ideades i impulsades per la guitarrista i Doctora Maria Ribera Gibal, integren projectes de la pròpia guitarrista i d’altres artistes afins a l’ideari de les Jornades. Al cartell musical d’enguany destaquen les propostes dedicades a l’efemèride d’Emili Pujol, a la vegada que es combinen amb altres presentacions de música de guitarristes i compositors catalans.
 
La programació itinerant inclou 18 concerts que es portaran a terme a diferents punts de Catalunya. Els espais organitzadors que fan realitat aquesta programació són de naturalesa diversa, des de museus, centres cívics fins a espais municipals, privats i fundacions. Es tracta de localitzacions especials i atractives on poder descobrir històries de guitarres i guitarristes a través de concerts, conferències, rutes, activitats pedagògiques i exposicions.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance