circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tarragona romana

www.tarragona.cat

Seguint els passos d'Adrià, l'emperador més viatger, un dels nostres guies oficials us explicarà les muralles, el gran temple imperial, el fòrum de la província, el circ i l'amfiteatre al costat de la mar.
En el seu darrer viatge, Adrià va arribar a Tàrraco i s'hi va quedar a passar l'hivern de l'any 122 a l'any 123 dC. L'emperador va descobrir una de les ciutats més esplendoroses de l'imperi romà, que vosaltres també descobrireu en aquesta visita guiada que us transportarà a una època en què Tàrraco comptava amb tots els edificis i equipaments d'una gran ciutat romana.
Començarem la visita a la gran maqueta de Tàrraco, on el vostre guia us mostrarà quins edificis hi havia a la ciutat i us explicarà qui hi treballava, hi vivia o s'hi divertia, apropant-vos així a la vida quotidiana dels seus habitants.
Passejant pels carrers del centre històric ?que a Tarragona es coneix com a Part Alta?, arribarem a la magnífica Catedral, on recrearem el temple d'August amb ajuda d'imatges virtuals. Seguirem cap a la Torre del Pretori, per a submergir-nos en el passat, visitant les imponents voltes que sustenten el Fòrum Provincial, govern de la Hispània Citerior.
Molt a prop, visitarem les llargues galeries sota les grades del Circ, el gran estadi de carreres de carros de cavalls. Un audiovisual amb imatges en 3D us ajudarà a repassar el que haurem visitat i a entendre encara millor com era l'acròpolis de Tàrraco.
Al final del recorregut, baixarem a l'Amfiteatre situat al costat de la mar, on us desvetllarem les claus de l'últim edifici d'espectacles construït a la ciutat durant el regnat d'Adrià.
  • El preu de la visita guiada inclou les entrades als recintes del Pretori, Circ i Amfiteatre.
  • Inclou un material dissenyat per a nens a partir de 6 anys, per tal que segueixin la visita de manera més didàctica i divertida.
  • Podeu afegir a l'activitat un típic vermut en un dels bars de més solera del centre històric.
  • Inclou descompte al pàrquing municipal Saavedra, situat a l'avinguda de Catalunya 2. A 100 metres es troba el Portal del Roser i l'oficina d'Itinere.
  • El punt de trobada és l'oficina d'Itinere que disposa de lavabos.

Venda d'entrades:
A través d'aquest enllaç.

Organitzat per:
Itinere

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance