circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Pedro Páramo

www.tarragona.cat

PEDRO PÀRAMO, de Juan Rulfo
Direcció: Mario Gas
Amb Vicky Peña i Pablo Derqui
Dramatúrgia: Pau Miró
Durada: 110 minuts
Espectacle en castellà
Un home humil, Pedro Páramo, arriba a convertir-se en el cacic del seu poble, Comala, un llogarret que ell espremerà i arrasarà fins a convertir-lo en un poble fantasma. Allà hi arribarà, anys després, el seu fill, Juan Preciado, que tornarà al poble, es creuarà amb els fantasmes dels qui hi van viure i descobrirà, així, qui era realment el seu pare i com es va aprofitar dels habitants del poblet, incloent-hi la seva mare. La història del pare, l'home més important i corrupte de Comala, i la del seu fill, s'alternen en una estructura laberíntica.
Es tracta d'un al·legat contra la corrupció, els mecanismes de poder i l'essència de l'ésser humà. Així, la peça relata dues històries paral·leles, però allunyades en el temps l'una de l'altra, dins d'una laberíntica dramatúrgia creada per Pau Miró, un director i dramaturg format a l'Institut del Teatre i la Sala Beckett, i amb grans interpretacions de Pablo Derqui i Vicky Peña, com sempre impecable i plena de força dramàtica.
"Un univers plegat de sensacions molt fortes, de fusió entre el món dels vius i el dels morts, de personatges prenyats de contradiccions i insòlits malgrat la normalitat de la seva aparença. Tot compassat amb el llenguatge exquisit en imatges de l'escriptor i fotògraf Juan Rulfo". Mario Gas.

Organitzat per:
Ajuntament de Tarragona

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance