circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Soul Machine: 20 anys de Soul

www.tarragona.cat

Any 2000. Amb el canvi de mil·lenni, un raig còsmic carregat de soul impacta a la terra. Epicentre: el Priorat. Un grup de joves es veuen afectades per l'estranya radiació que desprèn, i que omple les seves venes de passió per la música negra. Des de llavors recorren el món en forma de banda de soul amb una missió: convertir els pecadors del reggaeton, convèncer els amants del pop, temptar els heavies, fer trontollar les bases de la música disco.  Han sofert baixes, han sortit derrotats de moltes batalles, han conquerit territoris llunyans, però no han perdut mai la fe i han continuat difonent la paraula dels grans del soul, una paraula de només quatre lletres: AMOR. 20 anys després, continuen predicant la bona nova del soul, el funky i el rhythm and blues.
Ara, la Soul Machine celebra els 20 anys de missió. Com? Doncs com sempre, predicant els seus particulars evangelis: Otis Redding, Sam Cooke, Wilson Pocket, Ray Charles, James Brown i Aretha Franklin i molts més...  Toca renovar els vots del soul. Pareu el cor, sentiu el missatge? És una veu prioratina d'ànima negra, que us diu: "¡Soul Power!".

Organitzat per:
Ajuntament de Tarragona

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance