circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Bicicletada popular

Enguany, la Bicicletada Popular del Pla tindrà dues rutes aptes per a tots els públics, però amb diferents nivells de dificultat. Per tal de garantir la seguretat dels participants, en lloc de fer-la en grup es podrà fer durant deu dies, entre el divendres 23 d’abril, diada de Sant Jordi, i el diumenge 2 de maig.

Els participants podran optar a diferents premis amb les fotografies que s’hauran de fer durant el recorregut. Alguns es repartiran per sorteig, mentre que d’altres els atorgarà un jurat que valorarà les imatges més originals i les més esportives.

Els dos recorreguts partiran de l’entrada al recinte de La Fàbrica, al Passeig del Pla. El més senzill tindrà indicadors de color verd i serà apte per a nens petits i també per a adults amb bicicletes amb cadireta.

El circuït blau tindrà una mica més de dificultat i passarà per camins de terra per la zona de la ruta de La Capona, de les barraques de pedra seca. Totes les persones que vulguin es podran descarregar un track per seguir la ruta amb GPS, amb l’enllaç que facilitarà l’Ajuntament del Pla a través de la seva pàgina web i xarxes socials.

Hi haurà tres photocalls, els punts on caldrà fer-se les fotografies per participar al concurs. El primer estarà al recinte del Parc de la Fàbrica, tocant al punt de partida i els altres dos es trobaran, respectivament, a la ruta verda i a la blava.

La participació al concurs es farà a través d’Instagram i caldrà fer-se dues fotos: una al photocall del punt de partida i una altra al de la ruta triada. A més, caldrà penjar-les a Instagram amb dues etiquetes, una de comuna #bicicletadadelpla2021 i una altra d’específica.

L’etiqueta específica servirà per definir el premi al qual es vol optar i només se’n podrà posar una a cada imatge. Si es desitja la bicicleta de tipus infantil, l’etiqueta haurà de ser #elplapedalaenverd. En canvi, aquells que vulguin temptar la sort amb la bicicleta d’adult, hauran d’escriure #elplapedalaenblau al publicar la seva fotografia.

El color del circuït no està lligat a la tria del sorteig. Així, es podrà optar al premi per a adults fent el circuit verd, el senzill, o a l’inrevés, es podrà etiquetar #elplapedalaenverd encara que la imatge estigui presa al photocall de la ruta més llarga i complicada. Hi haurà un altre requisit: per optar a guanyar les bicicletes, caldrà estar empadronat al Pla de Santa Maria o tenir-hi una segona residència.

Tota la resta de premis estan oberts a participants de tots els pobles i ciutats. Els guardons, tant els que es repartiran per sorteig com els que adjudicarà el jurat, consistiran en materials variats per a ciclistes.

La tria de la foto més original i la més esportiva –que també s’hauran de prendre en els photocalls i etiquetar degudament– la farà un jurat format per regidors de tots els grups de l’Ajuntament del Pla, del C.E. La Xiruca Foradada i del Club Trail El Replà.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance