circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Proclamació de l'Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2021

Proclamació de l’Ambaixadora dels Xiquets de Valls 2021: l’associació CATESCO per la seva contribució clau a la proclamació dels Castells com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.
Fundada amb el nom de Centre UNESCO de Catalunya, es creà el 1985 per contribuir a promoure la presència de la llengua i cultura catalanes a l’àmbit de la UNESCO i potenciar els valors, projectes i iniciatives de la UNESCO a Catalunya. Treballa per promoure a la societat catalana els principis i valors de la UNESCO en l’educació, la ciència, la cultura, el desenvolupament sostenible, la democràcia, els drets humans, la llibertat d’expressió i comunicació, la ciutadania global, el diàleg i la pau.
Arran del nou marc normatiu referent a les associacions i clubs UNESCO adoptat per la 39a Conferència General de la UNESCO el 2017, en què s’extingia la figura dels Centres per a la UNESCO, el 2019 l’associació adoptà el nom CATESCO (Organització Catalunya per a l’Educació, la Ciència i la Cultura). Està adscrita al Departament de Comunicació Global de Nacions Unides, i assolí l’estatus de relacions oficials amb la UNESCO el 1993 i l’estatus consultiu especial amb el Consell Econòmic i Social de l’ONU el 2002. Ha participat a les Conferències Generals de la UNESCO i a diferents òrgans dependents de l’ONU, com el Fòrum Polític d’alt nivell, la Comissió sobre la Condició de les Dones i el Consell de Drets Humans de l’ONU.

Aforament limitat
Coorganitzen: Colla Joves dels Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Ajuntament

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance