circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Estiu Jove a la Masia Tous

La regidoria de Joventut ha organitzat 12 tallers, per als joves d’entre 12 i 35 anys, que tindran lloc, majoritàriament, a la Masia Tous de Salou. 
Les inscripcions es poden fer, a partir del dilluns 21 de juny, a través de l’aplicació RESERVAPLAY (FES CLIC AQUÍ)

Calendari d’activitats

Així mateix, es durà a terme el taller de Hip Hop, els dies 5 d’agost, de 10 a 11.30 hores, i el 2 de setembre, de 18 a 19.30 h, i s’adreçarà al jovent major de 12 anys. Anirà a càrrec de Salva Faye, amb la col·laboració de l’Escola de Ball Nou Estil. 

El 10 d’agost, d’11 a 13 h, també es farà el taller de customització de samarretes, per a joves majors de 12 anys, a càrrec d’Elisabet Boal, amb la col·laboració de l’Associació d’il·lustradores de Tarragona (AIT). 

El workshop de New Style, que tindrà lloc els dies 12 d’agost, de 10 a 11.30 h, i el 9 de setembre, de 18 a 19.30 h, s’adreça a joves de més de 12 anys, i anirà a càrrec de Xavi Rubí, amb la col·laboració de l’Escola de dansa Sandra Rubí. 

El taller de Modern Jazz, el 19 d’agost, de 10 a 11.30 h, i el 22 de juliol, de 18 a 19.30 h, per a joves de més de 12 anys. El durà a terme Ekaterina Zolotova, amb el suport de l’Escola de dansa Escena Salou. 

La Sortida Workout (iniciació a la disciplina triatló), per a majors de 16 anys, tindrà lloc el 24 d’agost, de 19.30 a 21 h, a la Platja de Ponent, a la Base Nàutica. Aquesta activitat anirà a càrrec de Club Triatló Salou Costa Daurada. 

Així mateix, el 3 d’agost es farà el taller de dibuix manga i còmic, en horari d’11 a 13 h, per a persones majors de 12 anys, a càrrec de Marc Baiget, amb la col·laboració de l'Associació d’il·lustradores de Tarragona (AIT). 

D’altra banda, cal destacar el taller d’estampació de bosses creatives, que es durà a terme el 15 de setembre, de 17.30 a 19.30 h, per a joves d’entre 12 i 17 anys, a càrrec de Marta Escobar, amb el suport de l’Associació d’il·lustradores de Tarragona (AIT). 

Per últim, la xerrada “Relacions saludables a les xarxes”, el 28 de setembre, de 17 a 19 h, amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut i de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil. 

Per poder participar en les activitats, caldrà fer-se el Carnet Jove Masia Tous, través de la plataforma RESERVAPLAY (FES CLIC AQUÍ). Aquest document acredita el/la jove com a usuari/ària de la instal·lació, i amb el què, properament, podran disposar de descomptes i avantatges en diversos establiments del municipi. Cal dir que és necessari estar empadronat a Salou.

Així mateix, mitjançant aquesta aplicació, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ), els joves també podran reservar les diferents sales de la Masia Tous: sala de formació, sala d’oci, sala d’estudi i la polivalent, a partir del 28 de juny. Les reserves es faran segons els aforaments i criteris establerts per la COVID-19. L'horari de la Masia Tous per reservar sales és de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores, i de 17 a 20 hores.
  • Punt d'informació Juvenil Masia Tous

    Carrer de Maria Castillo s/n

    Salou

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance