circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La petita Moby Dick

La petita Moby Dick amb la companyia Eudald Ferré

Les balenes, per petites que siguin, són grosses, molt grosses i és difícil trobar-les en terra ferma. Però hi ha una força capaç de fer-les emergir del fons marí. La (petita) Moby Dick s'ha enamorat i ha emprès un viatge continental per buscar qui va deixar 'la carta d'amor més bonica del món' dins una ampolla. Però... com trobar-la? La balena no imagina que, potser, allò que anhela, és més a prop que es pensa. Com es resoldrà el trencaclosques d'aquesta singular història d'amor?

Deprop

Aquest espectacle forma part de la programació Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell que inclou set espectacles, dos dels quals s’emmarquen en el festival de pop, rock i folk “Accents”.

Entrades i mesures sanitàries

Les entrades per a tots els espectacles es podran adquirir a partir del pròxim dilluns 27 de setembre a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, o bé online a elmorell.koobin.cat. També, una hora abans de cada proposta a la taquilla del teatre. Pel que fa a les mesures respecte a la Covid-19, se seguiran totes les indicacions establertes per al sector cultural, amb entrades i sortides esglaonades del teatre, ús obligatori de la mascareta o neteja de mans amb gel hidroalcohòlic, entre altres.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance