circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

'Sobre els danys del tabac... i de les ostres', d'Anton Txèhov

Monòleg còmic amb Xavier Graset. Direcció Francesc Cerro.

De la mà del periodista i actor Xavier Graset coneixerem la singular visió -en format de monòleg, que té el personatge Ivan Ivànovitx Niukhin pel que fa als perjudicis del tabac -i altres verins domèstics- en el cos humà.

Un monòleg còmic... perdó, volíem dir: una "conferència rigorosa" a la qual recomanem que assisteixin totes aquelles persones que desitgin deixar de fumar... i també els que no ho vulguin fer. I els senyors metges. I els pares amb filles en edat de casar. I els marits amb mullers autoritàries. I els estudiosos de la química orgànica.

I també els de la botànica. I els de la música. I els pares de família nombrosa. I els que estan pensant en formar una família. I els que no. I els que estan patint la crisi. I els que fa anys que estan en crisi... i a totes aquelles persones que vulguin gaudir d'una bona estona escoltant i veient una de les millors peces còmiques breus del dramaturg universal Anton Txèkhov, versionada pel director i dramaturg reusenc Francesc Cerro.

Entrades

Fins dissabte 16 d'octubre al migdia es poden adquirir a www.entradium.com els abonaments de les quatre funcions d’Escena Cambrils amb un descompte del 25%. 30 euros és el preu total de les entrades per les 4 funcions programades durant les pròximes setmanes a Cambrils. Qui vulgui entrades invididuals ho podrà fer a la mateixa web al preu de 10 euros cada funció. A taquilla, les entrades valdran 12 euros.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance