circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El grup Stay Homas, a Salou

El grup Stay Homas arriba a Salou amb un concert de la mà d'Europa FM.
L’actuació tindrà lloc a les 21 h, al Teatre Auditori de Salou (TAS)

L’accés és gratuït, amb invitació. Es poden adquirir a l’oficina de l’àrea de Serveis Culturals de Salou (c. Advocat Gallego, 2), en horari de dilluns a divendres, de 10 a 20 h

El grup català revelació d’aquest any, ‘Stay Homas’, arriba el proper divendres, 10 de desembre, a Salou, amb un concert d’Europa FM. És organitzat per l’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou, junt amb Europa FM.

L’actuació del trio musical tindrà lloc a les 21 h, amb obertura de portes, una hora abans, a les 20 h, al Teatre Auditori (TAS).

L’accés és amb invitació. Les entrades es poden adquirir a l’oficina de l’àrea de Serveis Culturals de Salou (c. Advocat Gallego, 2), en horari de dilluns a divendres, de 10 a 20 h.

L’alcalde Pere Granados ha posat de manifest la seva satisfacció de poder acollir aquest grup musical que “es troba en el moment àlgid i de creixement de la seva carrera professional”. Ha assenyalat, també, que “aquest és un exemple de la voluntat de l’Ajuntament de continuar posant a l’abast de la nostra ciutadania concerts i actuacions de primer ordre i de gran qualitat”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha anunciat que “ja tenim enllestida la programació del TAS per aquest proper any 2022, i la donarem a conèixer molt aviat”. Fent referència al concert de Stay Homas, ha afegit que “volíem que, abans del Nadal, la ciutadania pogués gaudir d’un tast de tot el que estem preparant i tornés al teatre, de forma segura i amb ganes de passar-s’ho bé; i una de les millors maneres de fer-ho és de la mà d’aquest grup que ha aconseguit captivar-nos, des del seu primer single”.

Cal recordar que aquest grup barceloní va sorgir durant el confinament. És format per tres joves, el trompetista Klaus Stroink, el trombonista i cantant Guillem Boltó, i el baixista Rai Benet. El nom del conjunt musical sorgeix de l’expressió anglesa ‘Stay home’, és a dir, ‘Queda’t a casa’. El seu primer senzill, ‘Confinament I’ va veure la llum, a través de les xarxes socials, al març de 2020; i ja han publicat el seu primer disc, ‘Aqua’, format per 12 peces, com ‘Por el camino’, ‘Al ponerse el sol’ i ‘Cacatúa’, entre d’altres.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance