circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El col·lectiu d'artistes vallencs 398m3 fa una nova acció

Aquest dissabte el col·lectiu d'artistes vallencs 398m3 fa una nova acció, aquesta vegada a la plaça de les Garrofes, amb l'artista Quim Packard.

Ecosistemes creatius i comunitats resilients
La Importància de l'art i la cultura fora de les metròpolis

La cultura i l'art té un rol central en construir comunitat, identitat i fomentar entorns de qualitat de vida. Poden ser un oasi en un ecosistema on la productivitat, l'acceleració, la racionalitat i l'aïllament són predominants a escala diària. Els espais d'art i de cultura obren oportunitats a formes vinculades amb la inspiració, les emocions, l'esperit crític i la reflexió. Aquestes escletxes són necessàries per poder portar una vida saludable, rica i connectada amb el nostre entorn. Aquesta activitat és una invitació a treballar de forma col·lectiva i compartir idees sobre com aquests espais, xarxes i comunitats creatives funcionen, poden funcionar millor i ser més presents en les nostres ciutats i pobles. Proposem una dinàmica de treball on podrem exposar les nostres idees, necessitats i dubtes i treballar conjuntament en formes reals de fer créixer els contextos culturals. Un context cultural és plural i divers i és important tenir en compte tots aquells agents, grup i persones que poden ser aliades i que se senten d'alguna manera part d'aquest ecosistema. Això inclou el teixit comercial, educadores, restauradores, professionals de la cultural, veïnes, amateurs i espectadores. Aquesta activitat vol aportar eines i idees per continuar imaginant i construint contextos culturals resilients i connectades a la realitat social del seu entorn.

Dissabte dia 12 de febrer a 11.30h
Plaça de les Garrofes amb Quim Packard.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance