circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Exposició: 'L'antropologia dels sentiments: darrer episodi. L'impur i la raó'

Fins al 18 de setembre es pot contemplar al Tinglado 1 l’exposició ‘L’antropologia dels sentiments: darrer episodi. L’impur i la raó’ de la consagrada fotògrafa Isabel Muñoz, que exposa a Tarragona per primer cop.

Muñoz, guanyadora del Premi Nacional de Fotografia 2016, construeix un recorregut temàtic entorn de la representació obsessiva i heterogènia del cos humà, al Tinglado 1 del Moll de Costa, un emblemàtic espai que tradicionalment acull exposicions singulars i imponents.

L’obra de la reconeguda fotògrafa es caracteritza per una cerca constant de la bellesa i el llenguatge dels cossos, i de les seves creacions es destil·la que els cossos narren com si fossin llibres. La fotografia, per a Muñoz, explica coses com un llenguatge.

Isabel Muñoz (Barcelona, 1951), premiada fotògrafa nacional i internacional, ha compaginat les seves exposicions com a fotògrafa amb la docència. Fins al 2007 es va dedicar a recórrer el món i realitza treballs a través de la dansa (Cuba, Burkina Faso, Mali, Egipte, Turquia, la Xina, Cambotja i Brasil).

Ha rebut nombrosos premis, entre els quals destaquen: PHotoEspaña 2021, Artist Experience 2021, Personatges Fora de Série 2019, Pop Eye Fotografia 2019, Col·lecció Himalaya 2017, Premio Nacional de Fotografia 2016, Premi UNICEF España 2010 a la Sensibilització i Mobilització Social, Medalla d’Or al Mèrit en Belles Arts 2009, PhotoEspaña 2009 i la Medalla d’Or en la Biennal d’Alexandria 1999.
  • Tinglado 1

    Moll de la costa, 9

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa
  • Horari

    De dimarts a dissabte, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.
    Diumenges i festius d’11 a 14 h.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance