circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Cercavila del Convit del 700

www.tarragona.cat

Una ocasió excepcional de veure en un mateix indret els elements festius més representatius de les festes majors del nostre país, que actuaran en el mateix ordre en què participa el Seguici tarragoní durant les festes de Santa Tecla. Aquesta mostra és un homenatge als seguicis populars dels Països Catalans, i en especial al Seguici tarragoní.

Amb la participació de: Ball de Diables de Vilanova, Drac de Vilafranca, Bou de Figueres, Pàjara de Terrassa, Godra de Caldes de Montbui, Ball de Serrallonga de Sant Quintí de Mediona, Àliga de Girona, Mulassa de Valls, Cucafera de Montblanc, Lleó de Barcelona, Família Robafaves de Mataró, Ball de Bastons de l'Arboç, Ball de Pastorets d'Igualada, Turcs i Cavallets de Sant Feliu de Llobregat, Ball del Patatuf de Sant Climent de Llobregat, Ball de Cercolets de Torredembarra, Ball de Gitanes del Vendrell, Ball de Valencians de Lleida, Ball de Prims de Reus, Dansa de la Moma de Carcaixent i Moixiganga de Sitges.

En representació de: Festa de la Mare de Déu de les Neus de Vilanova i la Geltrú, Festa Major de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès, Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres, Festa Major de Terrassa, Festa Major i l'Escaldàrium de Caldes de Montbui, Festa Major de Sant Quintí de Mediona, Fires de Sant Narcís de Girona, Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls, Festes de la Serra de Montblanc, Festes de la Mercè de Barcelona, Festa Major de Les Santes de Mataró, Festa Major de l'Arboç, Festa Major d'Igualada, Festa Major de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat, Festa Major de Sant Climent de Llobregat, Festa Major de Santa Rosalia de Torredembarra, Festa Major de Santa Anna del Vendrell, Festa Major de Lleida, Festa Major de Sant Pere de Reus, Festes del Corpus de Carcaixent, Festa Major Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges.

Itinerari: pl. de la Font, bda. Misericòrdia, c. Major, pl. de les Cols, c. Merceria, c. Pare Iglésias, c. de les Coques, c. Sant Pau, pla de Palau, c. del Claustre, c. de les Escrivanies Velles, pla de la Seu, c. Pare Iglésias, c. Merceria, pl. del Fòrum, c. Santa Anna, pl. del Rei, Pilats, bda. Pescateria, pl. de l'Esperidió, c. Cós del Bou i pl. de la Font.

A l'arribar a la plaça de la Font. Tanda de lluïment de la 38a Mostra de Folklore Viu. El Convit del 700. Els diferents grups participants en la Mostra de Folklore Viu aniran arribant a la plaça de la Font per oferir el seu ball de lluïment. Els grups que van entre el Ball de Bastons i la Moixiganga la fan simultàniament al llarg de tota la plaça.

[Foto: Laia Díaz]

Organitzat per:
Ajuntament de Tarragona - Santa Tecla 700

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance