circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El cor més humil d'Andrés Villa

Som a l'estiu del 1938, a Valldeperes, un llogaret a tocar de Sant Magí de la Brufaganya. L'Angeleta i el Pepet han de viure separats: ell, cridat a files; ella, a càrrec de quatre criatures i el padrí de setanta-set anys.
I ens trobem davant la història d'una de tantes dones pageses que es queden a casa amb tota la collita de l'any per segar, mentre els homes són a la guerra.
Aquest projecte arrenca amb la troballa d'un centenar de cartes amagades durant més de vuitanta anys a cal Jan de Valldeperes. Combinant documentació històrica i narració literària, l'autor dona veu a l'Angeleta, amb qui vivim el dia a dia d'un estiu en temps de guerra. Però no des del punt de vista heroic dels homes que van a lluitar al front, sinó de la rereguarda formada per les dones que s'han de quedar a càrrec de la casa i de les terres.
Andrés Villa (Esplugues de Llobregat): Va estudiar la Diplomatura en Estadística (UB) però l'abandonà a tres assignatures del final per començar a treballar de programador informàtic. Entre algorisme i algorisme va sentir la necessitat d'explicar històries i cursà el Màster en Escriptura per a Televisió i Cinema (UAB).
El 2010 va estrenar el seu primer llargmetratge de ficció, Learning (guió i direcció), amb bona acollida a diversos festivals independents. També es va interessar pel gènere documental musical, i va guanyar el premi al millor documental al CL'Hips 2011, amb Costo Rico (guió, direcció i muntatge), i amb I need a Dodge (comuntatge) va obtenir la menció especial del jurat al a l'In-Edit 2015. El seu últim treball, Olivia (codirecció, coguió i muntatge), ha obtingut el premi a la millor direcció a l'Eurasia International Film Festival 2020.

Organitzat per:
La Capona
  • Llibreria La Capona

    C. Gasòmetre, 41-43

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance