circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Xerrada

www.tarragona.cat

L'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET) es comença a preparar per a la preinscripció escolar del curs 2023-2024. Per aquest motiu, l'Oficina Municipal d'Escolarització organitza per al dimecres 15 de febrer a les 15.15h, la xerrada "Ens preparem per a l'escola", a càrrec del doctor en Ciències de l'Educació per la URV Josep Maria Cornadó. Aquesta xerrada està adreçada a famílies que tenen infants nascuts el 2020, que al setembre poden començar I3. També està oberta a tota la comunitat educativa de Tarragona que vulgui participar-hi.
L'objectiu d'aquest espai és poder minimitzar les preocupacions de les famílies de cara a la tria de centres educatius en la preinscripció, tot compartint les inquietuds, dubtes i reflexions, entorn a aquest moment.
L'activitat es realitzarà de forma presencial a la Sala d'actes de l'IMET i també es podrà seguir en línia tot connectant-se a l'enllaç de la sessió. La retransmissió en directe es projectarà també als Centres Cívics de Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Llevant.
El ponent
El ponent serà el Dr. Josep Maria Cornadó, Doctor en Ciències de l'educació per la URV, coordinador de la Prova d'Aptitud Personal (PAP) per a l'accés als graus d'educació del Consell Interuniversitari de Catalunya i col·laborador amb el Departament d'Educació. També és membre de l'equip d'experts del Servei d'Ordenació Curricular del Departament d'educació que ha elaborat els documents d'orientacions del Currículum d'educació infantil: Currículum i orientacions. Educació infantil, segon cicle. (2016) i Orientacions per a l'avaluació. Educació infantil, segon cicle. (2020)
El ponent és també autor del llibre: El treball educatiu a la primera infància. La programació com a millora de la pràctica professional. Editorial Publicia (2013) i del document sobre planificació didàctica del Departament d'Educació: Com programar a educació infantil. Deixar constància de les intencions educatives. (2019).
Fins al 2020, Cornadó ha estat responsable acadèmic dels graus de mestre de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV i professor de didàctica de l'Educació Infantil. Anteriorment, ha estat psicopedagog de l'Equip d'Orientació Psicopedagògica del Tarragonès, formador del Departament d'Educació i de l'ICE de la URV i col·laborador de revistes especialitzades d'àmbit educatiu de tot l'Estat.

Organitzat per:
Oficina Municipal d'Escolarització (OME)
  • Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET)

    Av. Ramón y Caja, 70

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance