circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Mai Oltra ens presenta '51 kilos menos'

www.tarragona.cat

«Sempre he menjat d'amagat, des dels vuit fins als vint-i-set anys, quan li ho vaig dir per primera vegada en veu alta a la meva parella. Mai abans li ho havia comptat a ningú, ni a metges o psicòlegs, i creu-me quan et dic que he anat a molts especialistes. Realment aquest va ser un primer pas increïble».
En aquest llibre no trobaràs una dieta per a perdre pes de manera ràpida i sense esforç. No la trobaràs perquè no existeix. En les seves pàgines, Mai Oltra, creadora del exitós blog @entretallas, ens conta la seva història en primera persona. Coneixeràs com, un dia, pesant 114 kg i mesurant 1,62, va fer el pas més sincer de la seva vida: deixar de mentir-se a si mateixa i als altres i abandonar els mals hàbits que li estaven costant la salut i l'autoestima.
Amb una alimentació saludable, esport, horaris adequats, disciplina, constància i treballar-se diàriament, Mai ha après a voler-se, a respectar-se, a escoltar-se i a prestar-se tota l'atenció del món.
Aquesta és una experiència personal comptada amb total sinceritat, en un blog sobre vida saludable que s'ha convertit en un espai segur i preciós on moltes dones amb problemes d'alimentació, o senzillament amb ganes d'acceptar-se, senten que poden parlar sense que se les jutgi; sense que l'important sigui el seu pes. Blog que ara s'ha convertit en llibre en aquestes sinceres pàgines, plenes d'amor, de gratitud, d'exercicis pràctics i, sobretot, de motivació.
'51 kilos menos' aconseguirà que distingim la fam real de la fam emocional i que ens acceptem com som, digui el que digui la bàscula. Perquè? Quin enemic de la dona es va inventar que la talla mesura el seu grau de felicitat?

Organitzat per:
Llibreria La Capona
  • Llibreria La Capona

    C. Gasòmetre, 41-43

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance