circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Col·loqui: 'Dones, feminisme i esport'

El Teatre Auditori del Morell acollirà tres esportistes de primer nivell en un acte organitzat des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament del Morell. Es tracta d’un col·loqui titulat “Dones, feminisme i esport” en el qual les protagonistes seran Laia Palau, Bito Fuster i Marta Gens.

I és que les convidades són dones de renom dins del seu àmbit. La barcelonina Laia Palau és una llegenda del bàsquet: exjugadora de l’Uni Girona i de la selecció espanyola, té un palmarès que suma 14 Lligues, 11 Copes, 2 Eurolligues, 33 títols amb els clubs, més d’una desena de medalles i més de 300 partits internacionals amb la selecció. Ara, és directora esportiva del seu exequip i manager de la selecció.

Bito Fuster, tarragonina, és exgimnasta rítmica, i va ser campiona del món i bicampiona d’Europa, a més d’altres reconeixements assolits amb la selecció de gimnàstica rítmica espanyola. També va ser jugadora de la selecció espanyola femenina de rugbi, i actualment s’encarrega del programa Voluntariat Grana i dels projectes RSC del Club Gimnàstic de Tarragona.

Finalment, la morellenca Marta Gens és exjugadora de voleibol i se la considera una de les millors jugadores de la història del nostre territori, havent jugat com a internacional amb la selecció en més de 300 ocasions. Actualment, exerceix com a fisioterapeuta i també és entrenadora de voleibol.

Converses sobre feminisme

La iniciativa s’emmarca en la commemoració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra un dia abans, el 8 de març. Així mateix, és un acte que continua la línia encetada a finals del 2021 amb la conversa sobre empoderament, feminisme i igualtat entre Bel Olid i Sílvia Bel, i que ha tingut continuïtat amb altres activitats similars, com la que van centrar Andrea Ros i Fanny Ulldemolins entorn del feminisme i les cures, o la xerrada sobre lideratge femení de Patrycia Centeno.
  • Teatre-Auditori El Morell

    C/ La Coma, 2

    El Morell

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance