circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Open Mic TGN

www.tarragona.cat

Open Mic TGN vol ser un espai on potenciar la comèdia jove, amateur i sobretot autòctona. Quatre humoristes novells us intentaran fer passar una nit de riures el millor que puguin, en companyia d'un presentador que tampoc sap del tot on s'ha ficat. No t'atrau del tot la idea? Potser això et convenç, és completament gratuït. És més, si la cosa va bé, tenim alguna sorpresa preparada i estarem una estona més.

Cinc cèntims dels participants:

- Laura Rovira, tarragonina i golfa, la Laura està entrenada en les entrevistes més caxondes als polítics tarragonins i el reporterisme de carrer. Ara s'enfronta a traslladar els seus monòlegs a l'escenari del Centre Cultural Antic Ajuntament.

- Arnau Curto, memero i twittero professional hooligan del Nàstic i del sud de Catalunya. La ràdio i el twitch han sigut el seu camp d'entrenament i ara porta les seves armes davant del públic.

- Marta Robledo, influencer i guionista exiliada a la capital catalana però amb el tarragonisme per bandera. No podria ser una altra que aquesta la seva primera oportunitat amb l'stand-up a la seva ciutat estimada.

- Luis Blain, un toc internacional entre tant tarragonisme amb un veneçolà que ens exemplificarà el xoc cultural al qual s'enfronta.

- Tot presentat i conduït per l'Álvaro Rodríguez, un chavalito que ha caigut a Tarragona i vol potenciar la comèdia en aquest indret del qual s'ha encapritxat.

Tot amb l'objectiu de passar una nit de riures amb qui la vulgui compartir, animeu-vos i demostrem que a Tarragona també hi ha comèdia.

Organitzat per:
Centre Cultural Antic Ajuntament

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance