circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cambrils Jazz & Blues 2023: Concert de The Dam Jawn feat. Dick Oatts

The Dam Jawn és una banda formada per cinc joves músics de l’escena jazz d’Amsterdam que es van trobar a través d’una experiència compartida als Estats Units. Havent viscut i estudiat junts a Filadèlfia durant mig any a través d’un programa d’intercanvi facilitat pel Conservatori d’Amsterdam, van trobar la veu col·lectiva component i arreglant la seva pròpia música original inspirada en la seva experiència.

Encara que tots cinc viuen i estan actius a Amsterdam, el quintet és molt internacional. Martín Díaz (saxo alt) i Joan Fort (guitarra) van néixer a Catalunya. Philip Lewin (baix) a Stuttgart, Alemanya i Nitin Parree (bateria), així com Frank Groenendijk (saxofon tenor) són dels Països Baixos. El seu àlbum de debut presenta el llegendari saxofonista alt Dick Oatts, que també els va guiar a través del procés de composició, arranjaments i assaig de la seva pròpia música. The Dam Jawn s’ha unit i ha format el seu so, inspirat en l’energia i el sentiment de l’escena actual de jazz de Filadèlfia, així com en el seu ric passat musical.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance