circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Dilluns 26 de juny: Els Cossos

Programa 26 de juny:

13.00 h, a LA PALMA, concert vermut amb La Cosina. Amb Clara Colom a l’acordió diatònic i veu principal, Dídac Mariné a la bateria i cors, Joan Ferrando a la guitarra i cors i Dídac Prat al baix i cors. La Cosinaofereix una barreja de ritmes d’arrel i moderns, amb lletres desenfadades amb les quals el grup es proposa aportar un directe festiu, alegre i compromès.

18.30 h, al PARC DE MAS IGLESIAS, espectacle familiar Mice, preestrena de la Cia. Passabarret. Què passaria després d’una catàstrofe humanitària mundial? Diuen que, possiblement, només sobreviurien rates i ratolins. En aquesta aventura, dos passatgers descobreixen com crear un nou món a través del teatre i el circ.

18.30 h, al GAUDÍ CENTRE, taller de ceràmica «Decora la teva rajola fent servir la trepa. T’animes?». Els edificis modernistes de Reus estan plens d'exemples de ceràmica artística i industrial amb motius dissenyats expressament o seleccionats amb molta cura. En aquest taller coneixerem la tècnica de la ceràmica en trepa a partir d'un dels motius dels edificis modernistes de la ciutat. Taller per a públic familiar. Edat recomanada: de 6 a 12 anys. Durada: 60min. Activitat gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a https://ticket.reustusime.cat/.

19.00 h, a la PLAÇA DE PRIM, ballada de sardanes de Festa Major amb la Cobla Reus Jove. Organitza: Colla Sardanista Rosa de Reus. 

19.30 h, a la PLAÇA DEL MERCADAL, els Cóssos, 14è torneig de jocs tradicionals entre equips dels elements festius de la ciutat. Els jocs que formaran part de la competició són les curses de sacs, les carreres de cintes i el pal ensabonat. D’aquesta manera, Reus recupera i crea les curses o cóssos, un dels actes més característics que havia tingut la Festa Major de Sant Pere durant el segle xix .

20.00 h, a la SALA EMILI ARGILAGA DEL CENTRE DE LECTURA, presentació de la novel·la La terra del silenci trencat, de Cristina Fornós. 

21.00 h, a LA PALMA, Varietées de Sant Pericu. Bravium Teatre ens ofereix i coordina un espectacle amb diferents exhibicions de música, dansa, teatre, màgia, humor, etc., que es barregen en actuacions sorprenents i esbojarrades. Espai amb capacitat limitada. Amb la col·laboració de DOP Siurana.

22.30 h, a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, humor, ball, màgia i música a La Revista 2023, amb Talent Show, amb les actuacions de la popular artista Maria Jesús i el seu acordió, que des de Benidorm ens portarà els seus grans èxits, des de «Los Pajaritos» fins al «Sitio de Zaragoza» i nombroses melodies en un xou que sorprendrà el públic assistent; la supervedet argentina Sasha Montenegro, l’atracció visual circense d’Ivo Stankov, l’humor de Lluís Miquel, la veu del gran cantant cubà Mario de la Vega i el Ballet Sensació.

22.30 h, a la PLAÇA DEL MERCADAL, concert a càrrec la Banda de Fer l’Índiu i la Banda Simfònica de Reus, com a preàmbul de La Nit de Fer l’Índiu.

23.30 h, des de l’AJUNTAMENT, inici de la cercavila de La Nit de Fer l’Índiu. L’Àliga i els gegants Indis pujaran en cercavila fins al Campanaret per recollir l’element convidat d’aquest any, el Ball de Mossèn Joan de Vic, amb motiu del seu 40è aniversari. Recorregut: plaça del Mercadal, carrer de Monterols, plaça de Prim, carrer de Llovera, Campanaret, carrer de Llovera, plaça de Prim, carrer de Monterols i plaça del Mercadal. Organitza: Colla Gegantera i CRAC.

A continuació, a la PLAÇA DEL MERCADAL, per acabar la Nit de Fer l’Índiu, concert amb The Sants. La banda nascuda al barri barceloní de Sants i formada per cinc grans amics músics, tenen el desig de veure el públic riure, ballar i, sobretot, gaudir de les versions més boges mai tocades! Al repertori trobarem des de Peret a Metallica passant per Dua Lipa, Bonnie M i moltíssims més artistes. La premissa és ben senzilla: Rumbejar-ho tot!

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance