circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Dimarts 27 de juny: La Festa Major Petita

Programa 27 de juny:

De 10.30 a 13.30 h, al PARC DE MAS IGLESIAS, parada de jocs de la companyiaTombs Creatius amb L’estrany viatge del Sr. Tonet. La vida del Senyor Tonet és fascinant, les seves aventures són un tresor per descobrir. Des que vam conèixer la seva història, no hem pogut deixar de pensar en els seus viatges. Volem compartir les seves troballes úniques, totes les criatures màgiques que va conèixer en les seves expedicions. Estan dins de cadascun dels 10 jocs construïts amb material de desús. Entre fustes, palets i mobles antics s’amaguen els seus secrets. Cada joc en una caixa. En cada caixa, una història. I en cada història, una criatura nova.

13.00 h, a LA PALMA, concert vermut amb Fenya Rai! El grup vol ser irreverent, canalla i fresc, i passa el cançoner popular pel seu propi taller de «planxa i pintura». Amb l’objectiu de reintroduir algunes de les cançons del nostre patrimoni a la memòria col·lectiva actual, el grup versiona i juga amb les lletres, els ritmes i les harmonies per adequar-les al segle xxi.

De 17.00 a 20.00 h, al PARC DE MAS IGLESIAS, parada de jocs de la companyia Tombs Creatius amb L’estrany viatge del Sr. Tonet.

De 17.00 h a 22.30h, a la PLAÇA DEL BALUARD, Festa Major Sense Cotxets.

18.00 h, des del CAMPANAR, Toc de la Festa Major Petita per anunciar la sortida del Seguici Petit, a càrrec dels Ràngers i Noies Guia dels agrupaments escoltes i guies Montsant Cim i Misericòrdia, campaners de la ciutat.

Al mateix temps, des de l’AJUNTAMENT, inici de la cercavila del Seguici Petit, amb la participació del Ball de Diables Infantil, el Drac petit, la Cucafera, el Basilisc petit, el Lleó petit, els Nanos petits, la Mulassa petita, els Vitxets, Moros i Indis petits, el Ball de Marcos Vicente, el Ball de Pastorets petit, el Ball de Cercolets petit, el Ball de Bastonets de l’Esbart Santa Llúcia, el Ball de Prims petit, el Ball de Valencians petit, el Ball de Mossèn Joan de Vic petit, el Ball de Gitanes petit, l’Escola de Bastons de l’Orfeó Reusenc, la Canalla dels Xiquets de Reus, l’Àliga petita i la Banda Cobla del Pare Manyanet. Recorregut: plaça del Mercadal, carrer Major, plaça de Sant Pere, carrer de les Peixateries Velles, carrer de l’Hospital, carrer de la Presó, plaça de la Farinera, carrer de Santa Anna, raval de Santa Anna, plaça de Prim, carrer de Monterols i plaça del Mercadal. El carrer de l’Hospital estarà habilitat amb el tram tranquil i silenciós per a persones amb altes sensibilitats.

18.30 h, a la PLAÇA DEL MERCADAL, berenar popular, gentilesa de Borges. Organitza: Borges.

18.30 h, al balcó de la CASA RULL, penjada de la bandera de l’arc de Sant Martí amb motiu del Dia per l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Homes i Dones Transsexuals i Bisexuals.

A continuació, al JARDÍ DE LA CASA RULL, lectura del manifest i actuació musical. Organitza: H2O Col·lectiu, LGTB del Camp de Tarragona i el punt d’atenció de la diversitat sexual de Reus.

19.00 h, al PALAU BOFARULL, inauguració de l’exposició de FOTOSPORT 2022, XXVII Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport. Exposició de les obres premiades en la FOTOSPORT 2022, biennal que es convoca des del 1970 per part del Club Natació Reus Ploms i FotoArt Reus. Presentació del llibre catàleg que es lliurarà a tots els assistents interessats. Organitza: FotoArtReus i Club Natació Reus Ploms.

19.30 h, a la PLAÇA DE SANT MIQUEL, representació del Ball parlat satíric de Dames i Vells.

20.15 h, al JARDÍ DE LA CASA RULL, representació del Ball parlat satíric de Dames i Vells.

21.00 h, al CARRER DE MARTÍ NAPOLITÀ, representació del Ball parlat satíric de Dames i Vells.

21.00 h, a LA PALMA, Varietées de Sant Pericu. Bravium Teatre ens ofereix i coordina un espectacle amb diferents exhibicions de música, dansa, teatre, màgia, humor, etc., que es barregen en actuacions sorprenents i esbojarrades. Espai amb capacitat limitada. Amb la col·laboració de DOP Siurana.

21.00 h, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, mostra de dansa a càrrec de les escoles que formen la Coordinadora de Dansa de Reus: Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis, Escola de Dansa del Centre de Lectura i Escola de Dansa Núria Díez.

21.30 h, a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, sopar popular de bou i arròs, el plat tradicional de la Festa Major.

22.30 h, a la PLAÇA D'ANTON BORRELL, ball de revetlla a càrrec de la Reus Big Band, farcida de músics professionals amb una àmplia experiència en diferents estils que s’ajunten per seguir l’estel de les grans big bands modernes. Sense oblidar la tradició del swing ens ofereixen un repertori ple d’arranjaments contemporanis amb molta energia i bon humor. Organitza: Associació Cultural i Cívica El Bou de Reus, amb la col·laboració de Cal Bacanal, Casa Borrull, Fruites i Verdures Cal Pere, Forn Sistaré, Colmado Baró i Arròs Montsià.

21.45 h, al CARRER DEL VIDRE, representació del Ball parlat satíric de Dames i Vells.

23.30 h, al FOSSAR VELL, ball de gralles amb Les Antines i Canya d’Or

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance