circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Model + Km 0 | Festival Sota La Palmera

www.tarragona.cat

La Model és un grup català d'indie pop format per Jordi Tortosa, Max Garriga, Magí Castro i Roger Garcia. El grup es va formar durant el confinament a Barcelona, quan Jordi Tortosa i la seva parella Marine van crear una maqueta acústica anomenada "Les primeres històries". Després de la ruptura de la parella, Tortosa i Garriga van continuar amb el grup i van fer el seu primer LP d'estudi "De l'1 al 10. 12", que retrata les diferents fases de la relació del cantant. El grup oscil·la entre l'indie-pop i el rock tradicional, amb influències de la música dels anys 90 i de grups de l'onada catalana. Actualment, preparen el seu segon disc, amb influències del seu passat punk.
KM 0 és un grup integrat per set músics de procedències diverses d'arreu de Catalunya que es van anar sumant al projecte a poc a poc amb la idea de musicar un poema que va caure a les seves mans: "A tu". El projecte es va anar cuinant a foc lent treballant i cuidant cada tema al detall. Aquesta cura a l'hora de gravar cadascuna de les seves cançons ha estat apreciada pel públic que s'ha fet ràpidament seus uns temes que han tingut una gran acollida a les xarxes.
El 2022 va ser l'any on va sortir a la llum el seu directe fresc, proper i festiu, cuidat fins a l'últim detall, que combinava la música festiva, alegre i optimista de collita pròpia amb versions conegudes per tothom.
Per aquest 2023, ens prometen nous temes amb els quals acabaran de configurar el seu primer disc i un directe encara més festiu per fer-nos ballar arreu del país.
  • Espai Jove La Palmera

    Pl. Imperial Tarraco

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance