circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Nit de Trap: Paula Fitzz & Borys B. + Mushkaa | Festival Sota La Palmera

www.tarragona.cat

Borys B & Paula Fitzz fan música amb referències evidents al R&B, Hip-hop, àcid jazz i el funk. En plena pandèmia van publicar el seu primer EP (autoeditat), anomenat "Songs I'd cry you to", i actualment acaben de publicar el primer LP (autoeditat), anomenat "Healing".
Amb tan sols divuit anys, MUSHKAA (Irma Farelo) ha aconseguit afirmar-se com una de les veus emergents de la nova música urbana. Una generació amb clars referents en els clàssics del reaggeton, el dancehall, el trap o el R&B, però amb prou llibertat per cercar nous sons i noves tendències.
Al mateix temps, a les seves llistes d'escolta, podríeu trobar mescles tan eclèctiques com temes de Serrat o Estopa intercalats amb Yung Beef o Kaydy Cain. De la mà del seu productor Roots (Pau RUZ ) i amb només dues cançons publicades, Mushkaa va obtenir el reconeixement de la plataforma Spotify que la va col·locar en el seu programa EQUAL, motor visibilitzador de noves creadores.
Irma Farelo defineix la seva musicalitat com una cosa molt personal que ha sabut connectar amb els seus oients amb melodies i ritmes agressius, personals i nostàlgics. Al concert, mostrarà els temes que ha compartit durant aquest any de carrera que han permès construir la seva llista de fervents seguidors.
  • Espai Jove La Palmera

    Pl. Imperial Tarraco

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance