circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Divendres 15 de setembre: La Crida

9.30 h, Escola Estela. Santa Tecla a les Escoles. La Cucafera a les Escoles.

9.30 h, Col·legi Mare Nostrum. Santa Tecla a les Escoles. El Lleó a les Escoles.

9.30 h, Escola Sant Salvador. Santa Tecla a les Escoles. Els Nanos Nous a les Escoles.

9.30 h, Escola Cèsar August. Santa Tecla a les Escoles. L’Aligueta a les Escoles.

9.30 h, Escola Marcel·lí Domingo.

Santa Tecla a les Escoles. La Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau a les Escoles.

9.30 h, Col·legi Sant Pau Apòstol.

Santa Tecla a les Escoles. Els Xiquets de Tarragona a les Escoles.

9.30 h, Escola Pau Delclòs. Santa Tecla a les Escoles. Els Gegants Moros i Negritos Petits a les Escoles.

9.30 h, Escola Arrabassada. Santa Tecla a les Escoles. El Ball de Cossis a les Escoles.

11.30 h, Escola Sant Rafael. Santa Tecla a les Escoles. La Cucafera a les Escoles.

15.15 h, Escola Mediterrani. Santa Tecla a les Escoles. El Ball de Serrallonga a les Escoles.

17 h, Club Natació Tàrraco, pg. Torroja, 86. XXVI Trofeu Ramos de Natació. Trofeu en què participen nedadores i nedadors de totes les categories del club.

Entrada lliure
Organitza: Club Natació Tàrraco

17 h, Rambla Nova, coca central (tram Balcó del Mediterrani). Viding Tecla Parc. Gaudeix de l’esport i la diversió amb Viding Sant Jordi al Viding Tecla Parc, amb activitats per a nens i adults. Inflables, bàsquet 3x3, tallers, manualitats i degustacions. Apunta’t a l’espectacular masterclass de ciclo a la recepció de Viding Sant Jordi abans del 15 de setembre (socis, 9 €; no socis, 11 €). Activitats fins a les 21 h.

Organitza: Viding Sant Jordi Col·laboren: Nutrisport, Disbesa, Bokoto, Organics by Redbull i Teresianes

17.30 h, pl. de les Cols. Fes-te
gran i dona el xumet a la Víbria. És el moment de fer un pas per ser més grans, és l’hora de donar el xumet a la Víbria! Enguany la Víbria ens oferirà un recorregut perquè la puguem acompanyar a la plaça del Rei, on ens esperen moltes sorpreses i un berenar de coca amb xocolata. Organitza: Associació Colla de Diables Voramar - Víbria de Tarragona 

17.30 h, Centre Cultural Antic Ajuntament, c. Major, 39. Inscripcions per al joc de rol L’assassí de la pastanaga. Fins a les 20.30 h.
Preu d’inscripció: 3 €
Organitza: Agrupament Escolta i Guia Xaloc

18 h, parc Saavedra. Obrim La Terrasseta. Segueixen les activitats que ens acompanyaran fins al dia 17. No t’ho pots perdre!

18 h, pg. de les Palmeres. Inici de FesTecletes 2023. Fa quinze anys del primer concert familiar a les festes
de Santa Tecla. Com passa el temps! El FesTecletes 2023 arrenca amb un taller ben divertit per fer passar la calor i els nervis de la canalla mentre ens preparem per gaudir de la tarda amb Quimi Portet i del vespre amb DJ Lupo.

Organitzen: Tecletes, Associació de Mares de Tarragona i Ajuntament de Tarragona

18 h, pl. Verdaguer. Teclatapa, la taverna dels tastets. Després de la bona acollida de l’any passat, enguany tornarem a tenir Teclatapa durant dos caps de setmana. A partir d’avui tornarem a gaudir dels entrepans
de frànkfurt, bacó i formatge, llom i formatge i truita a la francesa, i també patates fregides. Una iniciativa de les associacions Cayo Largo, Colla La Bóta, Màgic Dansa, Petada i Peripatètics, Platinum i Spectrum. Obert fins a les 2 h.

Amb la col·laboració d’Estrella Damm

18 h, pl. Carles Llorach. Jornada Tarracolúdica de Santa Tecla. L’Associació Lúdica i Cultural ClubDiògenes de Tarragona us convida a gaudir d’una tarda divertida jugant
a jocs de taula moderns i molt diferents: d’habilitat, cooperatius, familiars, de rols ocults, de misteri, de deducció, etc. Veniu a jugar amb nosaltres! Activitat apta per a majors de 6 anys (els menors d’edat cal
que vagin acompanyats d’algun dels pares o d’un tutor). Podeu venir sols o acompanyats d’amics i família.

Més informació: clubdiogenestarragona@ gmail.com
Organitza: Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes

18.30 h, parc Saavedra. La Terrasseta. DJ The Clitorians (reggae, soul / Vinaròs). Des de Vinaròs arriben The Clitorians, el col·lectiu de dones DJs sorgit de la Tropical Crew de primera línia de mar. Promotores de nits feministes, traslladen la música jamaicana a les pistes de ball a ritme de reggae, soul i funk, 100% en vinil. Espectacle amb abonament o entrada de dia
Venda d’entrades: laterrasseta.com

18.30 h, des de la pl. de les Cols.

La cercavila del Xumet. És el moment de dir adeu als xumets pels carrers de la Part Alta. Tots cap a la plaça del Rei!

Itinerari: pl. de les Cols, c. Major, c. la Nau, Pilats i pl. del Rei
Organitza: Associació Colla de Diables Voramar - Víbria de Tarragona

19 h, pl. de la Font, 1. La Crida. Com mana el costum, l’alcalde, Rubén Viñuales Elías, convida la ciutadania a participar de la festa gran de la ciutat. La plaça de la Font serà l’escenari principal dels homenatges festius
al Perpetuador i les Tecleres i els Teclers d’Honor. S’enceta l’acte amb el toc d’obertura per la Cobla de Ministrers del Consell Municipal. Aquest toc donarà pas a l’acte protocol·lari de nomenament del Perpetuador, Salvador Fà Vallverdú, i de les Tecleres i els Teclers d’Honor.

Homenatge al Perpetuador, Salvador Fà Vallverdú. Salvador Fà està vinculat a la cultura popular per tradició familiar, ja que el seu pare, Salvador Fà i Llimiana, va ser un coreògraf i director de danses de reconeguda trajectòria, i ànima de l’Esbart Dansaire de Tarragona, a
la qual el Salvador pertany des de la seva fundació, l’any 1982. Ha sigut un dels principals impulsors del Seguici Popular en general,i ha participat activament en la recuperació del Ball de Gitanes, el Ball de Serrallonga, el Ball de Pastorets i el Ball dels Set Pecats Capitals, i també ha assessorat el Ball de Cossis i el Ball de Titans. Graller en actiu durant els primers anys de la democràcia, és membre de la Comissió Assessora del Seguici Popular des de la seva creació, l’any 1991, i locutor habitual durant la tanda de lluïment del Seguici el matí de Santa Tecla a la plaça de la Font. L’any passat va ser el comissari dels actes commemoratius dels set-cents anys de l’arribada del Braç de Santa Tecla.

Alhora, també s’homenatja les Tecleres i els Teclers d’Honor:

- Marina Gavaldà Escarré, David Osorio Alvero, Alba Sáez Francesch, Alba Porté Cabestany, Sílvia Forn Ferrando i Xavier Ribera Fernández, 25 Santa Tecles de carretilles, versos i repics de timbal amb el Ball de Diables. 

-  Aleix Cama Torrell i Jordi Vallvé López, 25 anys fent ballar l’Àliga.

-  Rafel Duarte Solichero, Rafalet, i Joan Carles Blanch Torrebadell, 25 anys de parlament al Ball de Dames i Vells.

-  Marcel·lí Dalmau Gómez, 25 anys de compromís amb la festa com a mulasser i casteller.

-  Jesús Martínez Casanelles i Juan López Sánchez, membres del Grup de Campaners de la Catedral, 25 anys fent repicar les campanes en els moments més sentits de la festa.

-  Jordi Llorach Ximenis, a la festa des del 1976 fins al 2022, primer com a bastoner de l’Esbart Santa Tecla, després com a casteller de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i, en la seva darrera etapa, com a mulasser i geganter a l’Associació Mulassa de Tarragona.

-  Jaime Tortosa López, Cristian Presa Virgili i Verónica Cortijo Martín, 25 anys fent ballar el Lleó.

-  Jordi Piñas Martínez, Pedro Ortega Papaseit, Jordi Suriñach Perdigó, Enric Seritjol Ferré i Roger Peiró Bernat, 25 anys vestint la camisa ratllada dels Xiquets de Tarragona.

-  M. Neus Baena Font, Jordi Bardina Tomàs, Froilà Boronat Rovira, Carles Castañer Seijido, Elizabeth de la Osa Masdeu, Francesc Xavier Magarolas Solé, Meritxell Martorell Montuenga,

Gabriel Molina Ferré, Jon Montero Arnal, Isabel Mora Estellé, Ramon Pasano Roig, Gemma Riambau Puig, Pau Ricomà Vallhonrat, Josep Maria Rossell Mayo, Mercè Salla Bofarull, Martí Solé López i Arnau Vidal García, 25 anys vestint la camisa lila de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

- Aina Juncosa Ciurana, membre del Ball de Cercolets, com a balladora i després com a responsable del ball petit. També ha passat pels Turcs i Cavallets i és dansaire del Retaule.

- Laura Fernández Montcada, balladora del Ball de Cercolets, responsable del Patatuf Petit, actualment membre dels Turcs i Cavallets. També és membre actual dels Diables Voramar i de la Víbria.

- Pilar caminant dels Xiquets del Serrallo. 25 anys consecutius culminant el recorregut.

- Josep Pitu Boronat Piqué, per la seva contribució a la inclusió i interacció de la ciutadania amb discapacitat a la nostra Festa Major des del programa Festa per a Tothom.

- Josep Bertran Gimferrer, per la seva implicació en la festa de Santa Tecla i pel seu suport incondicional a les entitats del Seguici Popular.

A l’acabar, Ball d’Homenatge
al Perpetuador i a les Tecleres i els Teclers d’Honor, de la mà de l’Esbart Santa Tecla.

S’obsequiarà els assistents amb la postal número 34, dedicada enguany al Griu. 

Tot seguit, des del balcó de l’Ajuntament, pl. de la Font. Toc de Crida i Tronada. El Toc de Crida per la Cobla de Ministrers del Consell Municipal, que anuncia protocol·làriament l’inici de Santa Tecla.

Tot seguit, l’alcalde crida el Visca Santa Tecla! a tota la ciutat.

Finalment, l’alcalde i el Perpetuador calaran foc a la metxa que des del balcó encendrà els Onze Morters de Santa Tecla i la primera tronada de la Pirotècnia Martí, de Borriana (Plana Baixa), amb els Visca Santa Tecla! que inunden la plaça.

19 h, pl. del Rei. La festa de la Víbria. Tallers, sorpreses i coca amb xocolata per acabar aquesta tarda tan emocionant. Gràcies, Víbria!
Preu berenar: 1 € (fins exhaurir existències). Organitza: Associació Colla de Diables Voramar - Víbria de Tarragona

19 h, Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona, c. Santa Anna, 8. Inauguració de l’exposició i lliurament de premis de la Biennal d’Art Diputació de Tarragona 2023. Organitza: Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona

19 h, Capsa de Música, av. Vidal i Barraquer, s/n (antiga Tabacalera). Teclautors presenta Gabriel Kazz i Ebandedes en concert. Amb el pas dels anys, aquesta convocatòria s’ha consolidat com una cita ineludible per als amants de la música d’autor i els nous valors locals. 

Ebandedes és el guanyador del darrer concurs Portautors, un artista que ens mostrarà la seva marcada personalitat musical, teixida a partir del seu origen catalanocanadenc. Tancaran el Teclautors d’enguany els Ebandedes, un emergent projecte del jove i polifacètic Evan Dedes, acompanyat pels músics Naïm Lutfi, Ieuan Salvadó i Jordina Gavaldà.

Accés lliure i gratuït, limitat a l’aforament de l’espai
Organitza: Ajuntament de Tarragona Col·laboren: Capsa de Música i Portautors

19 h, Club Natació Tàrraco, pg. Torroja, 86. Inauguració oficial de les XXXV 24 Hores de Natació. Acte de benvinguda i primers relleus. Hi participen esportistes, personatges i autoritats locals.
Organitza: Club Natació Tàrraco

19.30 h, pg. de les Palmeres.

FesTecletes 2023. Concert de Quimi Portet. Si plou, ho farem al pavelló World Tour. Enregistrat en el transcurs de diversos concerts amb el power trio que completen Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria), aquesta preciosa creació il·lustra la transmutació en un gènere en si mateix d’un artista que va més enllà dels milions de discos venuts amb Los Burros, Los Rápidos i El Último de la Fila i que no ha deixat mai de ser fidel al seu propi univers. Organitzen: Tecletes, Associació de Mares de Tarragona i Ajuntament de Tarragona

19.30 h, Club Natació Tàrraco, pg. Torroja, 86. Masterclass de zumba. Veniu a ballar amb el Tàrraco! Zumba per a petits i grans, obert a tothom. Entrada lliure

Organitza: Club Natació Tàrraco

19.30 h, parc Saavedra. La Terrasseta. Concert amb Les Testarudes (ska, reggae / Alt Camp, Barcelona). Grup que trenca amb l’estructura masculinitzada del gènere

musical i omple l’escenari de vents a primera fila, delectant-nos amb grans clàssics. Una part de les membres del grup, integrat únicament per dones, són nascudes al Camp de Tarragona, i aquest serà el seu primer concert a la ciutat de Tarragona.

Espectacle amb abonament o entrada de dia
Venda d’entrades: laterrasseta.com

20 h, església de Sant Llorenç, pl. de la Pagesia, 1. Presentació del llibre L’arribada del Braç de Santa Tecla en el 700 aniversari. Història, patrimoni i cultura tradicional, coordinat per Maria Bonet Donato i Joan Menchon Bes. En farà la presentació la Dra. Francesca Español Bertran, professora emèrita de la Universitat de Barcelona. Aquesta publicació és fruit de les jornades de reflexió científica que es van celebrar els dies 7, 14 i 21 d’octubre de 2021, en el marc de la celebració dels set-cents anys de l’arribada de la relíquia de santa Tecla a la ciutat.

Organitzen: Gremi de Pagesos, Ajuntament de Tarragona i Universitat Rovira i Virgili (Servei de Publicacions)

20 h, local de la Colla Jove, c. Cós del Bou, 23. Còctel Lila. Després de la Crida, veniu a tastar el Còctel Lila per donar la benvinguda a les festes de Santa Tecla.

Organitza: Associació d’Amics de la Colla Jove

20 h, pl. de les Cols. Joc de Trons. Enigma nocturn. El rei Pere el Cerimoniós va voler apoderar-se de la ciutat de Tarragona, i això va fer que s’enfrontés amb l’Església i l’arquebisbe com a representant del Papa. Segons la llegenda, l’aparició de santa Tecla va decidir els destins de la nostra ciutat i del rei.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia (a partir de 16 anys)
Inscripcions: tarragonajove.org
Organitza: Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona

20 h, Club Natació Tàrraco, pg. Torroja, 86. Veniu a conèixer l’aikido! Has practicat l’aikido? Ara és el moment de provar-lo! Classe oberta a persones adultes, a partir de 16 anys. Només cal dur roba còmoda. Obert a tothom.

Entrada lliure
Organitza: Club Natació Tàrraco

20.30 h, Club Natació Tàrraco,
pg. Torroja, 86. Taula rodona: “L’entrenament abans i ara”, a càrrec d’Alejandro Jerez Rodríguez. Entrada lliure

Organitza: Club Natació Tàrraco

20.30 h, Pati del Pou, Ajuntament de Tarragona. Assaig especial de canalla previ a la diada del Primer Diumenge de Festes. Viviu des de dins un assaig previ a una de les diades més importants de l’any amb la colla degana de la ciutat. Organitza: Xiquets de Tarragona

20.30 h, local Colla Jove Xiquets
de Tarragona, c. Cos del Bou, 23. Assaig obert de canalla. Vine a veure i participa amb la nostra canalla en un dels assajos previs de la Diada de Santa Tecla – El Primer Diumenge. Organitza: Colla Jove Xiquets de Tarragona

21 h, parc Saavedra. La Terrasseta. Música i sopars a la fresca amb furgoteques. Oferta gastronòmica amb una carta variada, de proximitat i popular: piadines, menjar tailandès, hamburgueses, entrepans, menjar sense gluten i molt més!

Entrada lliure

21 h, pg. de les Palmeres. FesTecletes 2023. DJ Lupo. Famílies, no marxeu, que ballarem amb la música del
gran DJ Lupo, activista cultural, dissenyador gràfic de professió i DJ des de fa més de vint-i-quatre anys. Sopar popular amb La Bacanal, amb reserva prèvia a entradium.com Organitzen: Tecletes, Associació de Mares de Tarragona i Ajuntament de Tarragona

21 h, diverses localitzacions i visible des de tota la ciutat. Els voladors de Santa Tecla. Una proposta nascuda en plena pandèmia ha esdevingut costum. Els grups de foc de Tarragona tornaran a impregnar la ciutat d’olor de pólvora per anunciar l’inici de la festa. El Ball de Diables, el Drac,

el Bou, el Griu, la Víbria, el Ball de Serrallonga i els Diables Voramar llançaran voladors per tots els racons de la ciutat sense excepció. Organitzen: grups de foc de Tarragona

21 h, Club Natació Tàrraco, pg. Torroja, 86. Graellada popular. Pintxos, xistorra i llonganissa amb xips. Amb pa i beguda.

Preu: 8,50 € - venda de tiquets a la recepció del club.
Entrada lliure
Organitza: Club Natació Tàrraco 

21.15 h Rambla Vella, davant de l’Hospital Santa Tecla. Presentació dels nous vestits del Ball de Diables. Enguany se celebren els quaranta anys de la recuperació
del Ball de Diables de Tarragona. És per això que, continuant amb la tradició de l’entitat, es renoven totalment els vestits amb una imatge completament diferent de la coneguda fins ara; aquesta serà la quarta imatge dels vestits dels nostres diables des del 1983, any de la seva recuperació. Es renoven amb un nou i innovador patró amb disseny de l’il·lustrador tarragoní Edu Polo. Els vestits veuran la llum, per primera vegada, sota els peus de la imatge dedicada a la nostra patrona, santa Tecla, situada a la porta històrica de l’hospital. De segur que no deixaran indiferent a ningú! Aquest acte vol ser una mostra d’agraïment a totes aquelles persones que, mitjançant una campanya de micromecenatge, han fet possible aquest canvi de vestits. Col·laboren: Repsol i Xarxa Santa Tecla

22 h, pl. de la Font. Ballada de Festa Major amb l’Esbart Santa Tecla: Danses de festa. El cos de dansa de l’Esbart Santa Tecla, sota la direcció de Jaume Guasch Llorach, serà l’encarregat d’oferir- nos un espectacle de dansa tradicional que ens portarà a fer un recorregut per les danses d’arrel de nova creació de diferents zones del nostre territori.

Organitza: Esbart Santa Tecla Col·labora: Ajuntament de Tarragona

22 h, parc Saavedra. La Terrasseta. Concert amb Sara Hebe (hip-hop / Argentina). Sara Hebe és la proposta internacional consagrada d’enguany i vola des de l’Argentina fins a La Terrasseta per presentar- nos el seu últim EP, Beivip, en un dels pocs concerts que farà en la seva gira per l’Estat. Referent del rap i el hip-hop feminista, amb temarros com “A.C.A.B.”, “Asado de fa” i “Tuve que quemar”, la podrem ballar i cantar per primera vegada a Tarragona amb tota la seva banda.

Espectacle amb abonament o entrada de dia Venda d’entrades: laterrasseta.com

22 h, Teatre Auditori Camp de Mart. La Banda Unió Musical de Tarragona presenta SALS3O. Primer va ser el Cara a cara amb la Xaranga Tocabemolls, després l’Amparito Rock i l’Amparito.cat, i enguany, que la BUMT fa 30 anys, què ens han preparat? Doncs una nit amb molta música de ritmes llatins que ens faran moure tot el cos, a més d’aquells temes que han marcat la música dels darrers temps, tot plegat amb col·laboracions que no deixaran a ningú indiferent. No esperis que t’ho expliquin, acompanya la BUMT en una nit que promet ser inoblidable!

Preu: entrada general, 8 €; socis de la Unió Musical de Tarragona, 4 € Organitza: Banda Unió Musical de Tarragona
Col·labora: Ajuntament de Tarragona Amb el suport de: Xarxa Santa Tecla 

22 h, Catedral, capella dels Sastres. Concert de Santa Tecla dels Ministrers del Consell Municipal. L’any 2002 la ciutat de Tarragona va recuperar amb el Toc de Crida una de les formacions musicals més antigues de la
cultura popular. Segons consta documentat, el dia 9 de juliol de 1514 l’arquebisbe de Tarragona, Alfons d’Aragó, va entrar a la ciutat acompanyat d’aquesta formació. Un concert de luxe en un espai únic. Entrada lliure

Organitza: Ministrers del Consell Municipal Col·laboren: Capítol de la Catedral i Ajuntament de Tarragona

22 h, pl. de les Cols. Assaig especial previ a la diada del Primer Diumenge de Festes. Viviu des de dins un assaig previ a una de les diades més importants de l’any amb la colla degana de la ciutat. Organitza: Xiquets de Tarragona

22 h, local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Assaig general obert per preparar la diada del Primer Diumenge de Festes.
Organitza: Colla Jove Xiquets de Tarragona

22 h, local dels Xiquets del Serrallo. Segon assaig especial de Santa Tecla. Agafa la faixa i la camisa i vine a assajar amb el Serrallo #UnDiaDeCastells. Organitza: Colla Xiquets del Serrallo

22 h, Teatre El Magatzem, c. Reding, 14. Conteclada, a càrrec de Muntsa Plana i Agus Farré.
Acte recomanat a partir de 14 anys
Accés lliure i gratuït, limitat a l’aforament de l’espai
Col·labora: Casa de les Lletres

23 h, Rambla Nova, tram Balcó.

Santa Tecla Urban. Arriba a la nostra festa la farra més urbana de totes amb el trap, el reggaeton i
el hip-hop més popular per ballar amb els Dj’s Deejay, Pau Brull i Rayo. Tot això acompanyats amb un espectacle de llums, audiovisuals i regals.

23 h, pl. del Rei. Revetlla matalassera de Santa Tecla amb La Prole Band, una banda que ja fa cinc anys que roda pels escenaris més festers del país. Un directe per no parar de saltar i ballar. I perquè no s’aturi el ritme, la vetllada seguirà amb DJ Ceba i DJ Garrabé. Nit imperdible a la plaça del Rei. Organitza: Xiquets de Tarragona

24 h, parc Saavedra. La Terrasseta. Concert amb Jhana Beat (beatbox rock / Madrid). Des de Madrid arriba Jhana Beat per deixar-nos bocabadades amb el seu so electroorgànic, mesclant veu, guitarra i beatbox a temps real! Influenciada per diferents estils musicals com el soul, rock, blues o reggae, i estils més electrònics com ragga-jungle, drum&bass, electro-punk, dubstep... Jhana Beat fusiona gèneres musicals diversos creant un estil únic, una one woman band del segle XXI.

0.30 h, c. Cós del Bou 23.

Revetlla lila de Santa Tecla amb els Préssecks, un grup de versions que ens retorna a la infantesa. Un repertori de divertides, originals i mítiques cançons de dibuixos animats, pel·lícules de Disney o, fins i tot, les melodies de les sèries d’anime. Seguirà la festa a partir de les 2.30 h, amb les millors punxadiscos de la ciutat, les PD Pussies, que ens oferiran una sessió de ballaruga, xou i molta diversió per acabar la nit de la millor forma possible.
Organitza: Colla Jove Xiquets de Tarragona i Associació d’Amics de la Colla Jove.

1.30 h, parc Saavedra. La Terrasseta. DJ Luna Roja (tecno, electro, funky / Aragó). Membre del col·lectiu d’artistes rurals d’Aragó i amb una llarga trajectòria, DJ Luna Roja ens enlluernarà amb els seus ritmes tecno, electro, break beat, funky i disco. La seva música conquesta la pista per fer-nos sentir i pensar, i estimar, i deixar-nos anar, però sobretot per permetre’ns gaudir.
Entrada lliure 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance