circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Exposició 'Lo Fruit', de Natàlia Ferré

Amb aquesta obra l’artista vol transitar tres moments de la història mediterrània posant-hi el focus en la importància del paper de la dona. Els tres moments són el Neolític, antiga Grècia i Renaixement. Aquest recorregut vol reflectir el declivi d’aquesta importància: el Tot, la Sensualitat i el Dol.

En aquest recorregut acompanya a la persona visitant el fruit del magraner, la Magrana, present en la cultura mediterrània. Símbol de mort i resurrecció, regeneració, sensualitat, passió, creació, fecunditat, fertilitat...

Natàlia Ferré
Nascuda a Tarragona al 1969, a més d’artista, és la fundadora i directora de la Galeria Natàlia Ferré. El 1991 va obrir el seu propi estudi i des de llavors forma part del sector creatiu internacional. Es va formar artísticament en tècniques d’escultura, ceràmica i pintura en diverses escoles de referència, líders en l’ensenyament de l’art i la creació, com l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, l’Escola de Ceràmica de Bisbal de l’Empordà (Girona), la Barcelona Academy of Art (Barcelona) i la Florence Academy of Art (Mölndal, Suècia).

Ferré destaca principalment per les seves escultures figuratives de petit i gran format, encara que cada vegada més combina el 3D amb la pintura acrílica o a l’oli, seguint sempre la línia de creació que la caracteritza. La seva obra s’ha exposat en fires d’art, festivals de ceràmica, salons i galeries d’art en diversos països com Holanda, Alemanya, França, Itàlia, les Illes Britàniques, els Emirats Àrabs i Taiwan.
  • Tinglado 2

    Moll de la costa, s/n

    Tarragona

    Veure Mapa

    Ampliar Mapa
  • Horari

    De dimarts a dissabte de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h, els diumenges i festius d’11 h a 14 h

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance