circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Concert Dones de Paraula

www.tarragona.cat

Dones de Paraula és una iniciativa cultural multidisciplinària que uneix música i literatura, de la mà i de la veu d'Anna d'Ivori, Maria Jacobs, Nerea Bassart i Txell Mas. Aquestes quatre compositores han posat melodia a obres de poetesses catalanes que abans mai s'havien musicat.
Una proposta reivindicativa a través del talent d'unes creadores que han treballat amb tots els estils, que tenen treballs discogràfics publicats, però que mai fins ara s'havien trobat per treballar juntes. Ara, entren a l'estudi per enregistrar aquests sis poemes que mai s'havien musicat. I com a col·laborades excepcionals, Meritxell Gené i Lia Sampai, que han compost dues de les sis peces.
Més enllà d'aquestes cançons enregistrades, l'espectacle en directe es complementarà amb altres poemes musicats i interpretats per altres artistes; com "Podries", "Vuit de març" o "Cançó feta per mi", i també cançons pròpies de les quatre components del grup. Tots, i ara en directe, versionats i adaptats per les quatre intèrprets de Dones de Paraula.
Una oportunitat inèdita d'escoltar literatura musicada. Una proposta reivindicativa a través de les veus i talent d'unes artistes que saben trobar, a la perfecció, l'equilibri entre la calidesa, la força i l'emoció dalt dels escenaris.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance