circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Nou homenatge de Tarragona al vermut: arriba el #vermouthfestival

Circdelacultura

divendres 12 d'agost de 2016

Tarragona serà escenari d'un nou acte al voltant del vermut, i en homenatge a Carpano, la primera marca d'aquesta beguda que es va beure a Tarragona l'any 1786. El proper 18 d'agost, l'entorn exterior de l'antiga plaça de braus serà escenari del #Vermouthfestival, una mostra de diferents conceptes de vermouth organitzats per Vermouth de la Casa, un promotor cultural del vermut. El lloc escollit es deu a que la celebració durant la inauguració de la plaça de braus, l'any 1883, es va fer amb vermut.

El festival serà d'accès gratuït i s'hi exposarà una varietat de marques de vermut de la zona, a més d'altres marques vingudes d'arreu del país i fins i tot una ginebra elaborada a Tarragona. També s'oferiran desgustacions en la cuina mediterrània buscant el caràcter popular.

També hi haurà 'Food truks', per tal de completar la vessant gastronòmica del festival, aportant fins i tot, alguna especialitat en postres. Les actuacions i activitats musicals seran la clau per confraternitzar amb el públic. Un programa de ràdio en línia retransmetrà l'esdeveniment en directe i es dura a terme una subhasta de vinils. També hi haurà un espai pels amants dels objectes i la roba vintage.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance