circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'Associació de Familiars d'Alzheimer de Salou amb el suport de l'Ajuntament organitzen el primer concurs de relats breus

Circdelacultura

dijous 18 d'agost de 2016

Els autors a partir de 16 anys poden presentar les seves obres fins el proper 31 d’agost.

L’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou (AFAS) juntament amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou han convocat el I concurs de relat de temàtica sobre la malaltia de l’Alzheimer, en qualsevol de les seves accepcions.

El certamen esta obert a autors a partir de 16 anys, que tenen com a termini el pròxim 31 d’agost per presentar els seus relats tant en català com en castellà. En total hi ha dues categories: una a nivell local amb un premi de 100 euros i l’altra a nivell nacional amb un premi de 150 euros i una nit d’hotel a l’Hotel Casablanca de Salou.

L’extensió dels treballs de creació –com marquen les bases del concurs- no podrà sobrepassar en cap cas els 3 folis en DIN A4 a una cara, mecanografiats a doble espai en lletra Times New Roman mida 12. Les pàgines hauran d’anar numerades i firmades amb un pseudònim. Els treballs s’hauran d’enviar al correu electrònic concursoalzheimersalou@gmail.com adjuntant dos arxius en word.

L’entrega als premiats es durà a terme el divendres 23 de setembre a les 19 hores a la Sala Costa Daurada de l’Ajuntament. En cas de no ser-hi presents, es considerarà que es renuncia al premi i aquest passarà al següent finalista.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance